Football Talk

ΠΑΟΚ: Πιθανή η συμμετοχή του Ροντρίγκο με ΠΑΣ – Έμφαση στην τακτική από Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Πιθανή η συμμετοχή του Ροντρίγκο με ΠΑΣ – Έμφαση στην τακτική από Λουτσέσκου

Ανάπτυξη και ανασταλτική λειτουργία περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ροντρίγκο ακολούθησε μέρος της.

Λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ (12/9, 19:00) συνεχίζει την προετοιμασία του, με τον Ροντρίγκο Σοάρες να συμμετέχει σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Όσοι βρίσκονται ήδη στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να επιμένει στην επιθετική ανάπτυξη και το αμυντικό transition.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησε δικό του πρόγραμμα στο γήπεδο ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει τις θεραπείες του.

Η αναλυτική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι μέρες περνούν και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της Super League Interwetten 2021-22 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Τετάρτη (08.09) η προπόνηση ήταν άκρως ποδοσφαιρική. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, ο προπονητής με τους συνεργάτες του παρέδωσαν ιδιαίτερα… μαθήματα πάνω στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στις μεταβάσεις από επίθεση σε άμυνα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό, ο Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψε μόνος του στο γήπεδο, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία.Την Πέμπτη (09.09) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης