Football Talk

Γουίλιαν για Άρσεναλ: «Δεν ήμουν χαρούμενος...»

Γουίλιαν για Άρσεναλ: «Δεν ήμουν χαρούμενος...»

Για τον χρόνο του στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου και τους λόγους που αναγκάστηκε να αποχωρήσει ώστε να επιστρέψει και πάλι στην Βραζιλία και την Κορίνθιανς, μίλησε ο πρώην άσος της Άρσεναλ.

Ο Γουίλιαν αποτελεί παρελθόν από την Άρσεναλ, τερματίζοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ήθελε τόσο πολύ να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» που χάρισε στην ομάδα τους μισθούς των επόμενων δύο ετών που απέμεναν ακόμη στο συμβόλαιό του, δηλαδή περίπου 24 εκατ. ευρώ.

Στην κάμερα του Corinthians TV, ο 33χρονος εξτρέμ μίλησε για την παραμονή του στην Άρσεναλ αλλά και τους λόγους που επέστρεψε στην Κορίνθιανς.

«Το σκέφτηκα αρκετά με την οικογένειά μου και τους στενούς μου φίλους. Δυστυχώς ο χρόνος μου στην Άρσεναλ δεν ήταν καλός. Δεν ένιωθα χαρούμενος εκεί. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο να επιστρέψω στη Βραζιλία», ανέφερε ο πρώην παίκτης των «κανονιέρηδων».

«Κοίταξα και κάποιες άλλες ευκαιρίες αλλά ήθελα να επιστρέψω στην Κορίνθιανς. Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου, κοντά στην οικογένειά μου. (Η Κορίνθιανς) είναι ένας σύλλογος που με ανέδειξε στον κόσμο και ένιωσα πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω».


ΠΗΓΗ: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης