Football Talk

Έδωσε το σύνθημα ενόψει Σουηδίας ο Ζέκα: «Δεν πρέπει να κλαίμε, μόνο νίκη!»

Έδωσε το σύνθημα ενόψει Σουηδίας ο Ζέκα: «Δεν πρέπει να κλαίμε, μόνο νίκη!»

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε στην Συνέντευξη Τύπου πως δεν είναι ώρα για… δάκρυα, αλλά για αντίδραση για την Εθνική ενόψει του ματς με τη Σουηδία την Τετάρτη (8/9. 21.45).

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα ανασύνταξης και αντίδρασης έστειλε ο Κάρλος Ζέκα μετά το 1-1 της Εθνικής στο Κόσοβο.

Ο μέσος της Κοπεγχάγης τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στη Σουηδία την Τετάρτη (8/9, 21.45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου:

-τις ελπίδες πρόκρισης μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη αύριο και τίποτε άλλο. Να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η Σουηδία είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια μαζί και όπως είδαμε στο Euro αλλά και το ματς με την Ισπανία είναι πολύ δυνατή ομάδα».

-το αν υπάρχει χρόνος να αντιστραφεί το κλίμα: «Ήταν δύσκολα για μας μετά την ισοπαλία στο Κόσοβο. Πρέπει πάντα να έχεις ψυχολογία, γιατί έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι μπροστά μας και μια ευκαιρία να δείξουμε καλύτερη εικόνα από ό,τι στο Κόσοβο. Μετά το ματς και χθες δεν ήταν καλές μέρες για μας, αλλά αυτό έχει περάσει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και δεν πρέπει να κλαίμε. Να τα δώσουμε όλα με τη Σουηδία και θα δούμε τι θα γίνει».

-το τι χρειάζεται να κάνει η Εθνική και ποιους παίκτες της Σουηδίας θεωρεί πιο επικίνδυνους: «Πρέπει να παίξουμε πιο πολύ με την μπάλα. Να κάνουμε αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις. Όταν έχεις την κατοχή είναι πιο εύκολο να παίξεις. Το δυνατό σημείο της Σουηδίας είναι όλη η ομάδα. Έχουν καλούς παίκτες, αλλά το δυνατό τους στοιχείο είναι το σύνολο».

-το αν υπάρχει πίεση εν όψει του αγώνα της Τετάρτης και πώς την αντιμετωπίζουν στην Εθνική: «Η πίεση υπάρχει συνέχεια όταν φοράμε αυτή τη φανέλα. Δεν είναι μόνο τώρα. Πάντα την έχουμε αυτή την πίεση. Δεν αλλάζει τίποτα τώρα. Θα δούμε μετά το ματς τι θα γίνει, τότε μπορούμε να πούμε περισσότερα».

-την άποψή του για τη Σουηδία: «Είναι καλοί παίκτες, δυνατοί και βλέπω πως παίζουν κάπως διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίζεις και το ξέρουμε αυτό. Διαθέτουν μια πολύ δυνατή ομάδα που αποδίδει καλά ως σύνολο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης