Football Talk

UEFA: Επιτρέπει και φιλοξενούμενους οπαδούς στις διοργανώσεις της!

UEFA: Επιτρέπει και φιλοξενούμενους οπαδούς στις διοργανώσεις της!

Το ποδόσφαιρο επανέρχεται στα φυσιολογικά του! Η UEFA ανακοίνωσε πως πλέον στις τρεις διοργανώσεις της θα επιτρέπονται στα γήπεδα και φιλοξενούμενοι οπαδοί, αρκεί να είναι εναρμονισμένοι με τους κανονισμούς που ισχύουν σε κάθε χώρα αναφορικά με τον κορονοϊό.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι στο Champions Leauge, το Europa League και το Conference League που κάνουν εκκίνηση με τη νέα εβδομάδα στη φάση των ομίλων, θα έχουν οπαδούς και των δύο ομάδων στις εξέδρες.

Η μοναδική προϋπόθεση θα είναι να εναρμονίζονται οι φίλοι του κάθε συλλόγου με τους κανονισμούς που ισχύουν σε κάθε χώρα για τον κορονοϊό.

Σε αυτό το πλάνο, η Γιούνγκ Μπόις ακόμα δεν έχει διαθέσει εισιτήρια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μεταξύ τους παιχνίδι στην Ελβετία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την UEFA για να βρεθεί λύση, ωστόσο, οι Ελβετοί ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν είσοδο οπαδών αν δεν έχουν ελβετικό ή ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ολοκλήρωσης εμβολιασμού.

Στην Γιουνάιτεντ προσπαθούν να τους πείσουν ότι αρκεί έγγραφο από το Εθνικό Σύστημα Υγείας ή Rapid Test ανήμερα του αγώνα, όμως, στην Γιούνγκ Μπόις μέχρι στιγμής είναι αδιάλλακτοι...


Πηγή:
England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης