Football Talk

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, 3ος όμιλος: Ο ανίκητος Ζόμερ έδωσε τον βαθμό στους Ελβετούς!

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, 3ος όμιλος: Ο ανίκητος Ζόμερ έδωσε τον βαθμό στους Ελβετούς!
Χαμένο πέναλντι του Ζορζίνιο στο 51ο λεπτό για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η πρωτοπόρος Ιταλία μπήκε πολύ δυνατά στη αναμέτρηση έχοντας την πρώτη μεγάλη φάση για γκολ στο 19ο λεπτό, όταν ο Ζόμερ σταμάτησε από κοντά την προσπάθεια του Μπεράρντι. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης συνέχισε να πολιορκεί τους Ελβετούς, που είχαν ωστόσο τη δική τους στιγμή με την κεφαλιά του Ακάντζι στο 42’ να περνάει λίγο άουτ. Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλη μια σπουδαία ευκαιρία με το φάουλ του Ινσίνιε να σταματάει στο δοκάρι (45+4’).

Στο 51ο λεπτό ο Ρικάρντο Ροντρίγκεζ ανέτρεψε τον Μπεράρντι, με τον με τον διαιτητή -αφού επιβεβαίωσε την αρχική του απόφαση και μέσω VAR- να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Η εκτέλεση του Ζορζίνιο δεν ήταν η ιδανική, με τον Ελβετό πορτίερε να μπλοκάρει κρατώντας το «μηδέν» για άλλη μια φορά. Ούτε το σουτ του Ινσίνιε (71’) μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να αλλάξει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε καταπληκτική κατάσταση τον τερματοφύλακα τους, πήραν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας που τους κατατάσσει μόνους δευτέρους στον 3ο όμιλο, πάνω από τη Βουλγαρία που είχε κερδίσει νωρίτερα τη Λιθουανία δύσκολα με 1-0.


5η Αγωνιστική – Αποτελέσματα
Βουλγαρία – Λιθουανία 1-0 (82’ Τσότσεβ)
Ελβετία – Ιταλία 0-0

Βαθμολογία:

  1. Ιταλία 5 11(7-1)
  2. Ελβετία 3 7 (4-1)
  3. Βουλγαρία 5 6 (3-6)
  4. Βόρεια Ιρλανδία 3 4 (4-3)
  5. Λιθουανία 4 0 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική (6η – 8 Σεπτεμβρίου)
Ιταλία – Λιθουανία (21.45)
Βόρεια Ιρλανδία – Ελβετία (21.45)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης