Football Talk

ΑΕΚ: Το δίτερμα στα Σπάτα, η χρησιμοποίηση του Γέβτιτς ως 10άρι και οι Σιμόες, Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Το δίτερμα στα Σπάτα, η χρησιμοποίηση του Γέβτιτς ως 10άρι και οι Σιμόες, Γαλανόπουλος
Δίτερμα είχε το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ – Τα πρώτα δείγματα γραφής του Γέβτιτς και η καλή εικόνα των Σιμόες, Γαλανόπουλου.
Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης


Με πολλες απουσίες διεξήχθη και η προπόνηση της Κυριακής (5/9) για την ΑΕΚ στα Σπάτα. Απουσιάζουν οι διεθνείς, ενώ τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Παναγιώτης Τσιντώτας, οι οποίοι έκαναν ξανά ατομικό. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε δίτερμα με τα τέρματα να τοποθετούνται από τη μία περιοχή στην άλλη.

Στη μία ομάδα ο Μιλόγεβιτς έβαλε ως 10άρι τον Ντάρκο Γέβτιτς, έχοντας πίσω του τους Γαλανόπουλο και Λε Ταλέκ ως αμυντικά χαφ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ελβετός έδειξε παίκτης με εξαιρετική τεχνική, πολύ καλός στη μεταβίβαση παίζοντας αρκετά το κάθετο παιχνίδι.

Στα θετικά ήταν η καλή παρουσία του Γαλανόπουλου στο δίτερμα, όπως και του Αντρέ Σιμόες από την άλλη ομάδα. Ειδικά η απόδοση του Πορτογάλου, ο οποίος μόλις τα μέσα της εβδομάδας γύρισε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά από απουσίας 4,5 μηνών, αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Στο δίτερμα έπαιξε και ο Λάζαρος Ρότα με τον Μιλόγεβιτς να τον χρησιμοποιεί ως δεξί εξτρέμ (λόγω των πολλών απουσιών που είχε), έχοντας πίσω του τον Μπακάκη.

Τη Δευτέρα (6/9) οι παίκτες έχουν ρεπό και επιστρέφουν την Τρίτη (7/9) στη δουλειά για να ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης