Football Talk

Κόσοβο - Ελλάδα: Η Εθνική ρίχνεται στη «μάχη» στην Πρίστινα και παίζει τις ελπίδες της για πρόκριση!

Κόσοβο - Ελλάδα: Η Εθνική ρίχνεται στη «μάχη» στην Πρίστινα και παίζει τις ελπίδες της για πρόκριση!

Tις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζει το βράδυ της Κυριακής (05/09, 21:45) η Εθνική Ελλάδας που δοκιμάζεται στην έδρα του Κόσοβο. Μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Τζον Φαν'τ Σχιπ.  

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προσπάθειά της στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Αυτή τη φορά θα φιλοξενηθεί από το Κόσοβο στην Πρίστινα, την Κυριακή (05/09, 21:45) και έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών

Η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει ως «παρακαταθήκη» για τον συγκεκριμένο αγώνα την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στην Ισπανία (1-1), αλλά και τη μετέπειτα… αυτοκτονία με τους Γεωργιανούς εντός έδρας, όταν δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη (1-1)! 

Στην αναμέτρηση με το Κόσοβο, η Εθνική μπορεί να ποντάρει στην καλή εμφάνιση με την Ελβετία. Αν και γνώρισε τη "φιλική" ήττα με 1-2, τα στοιχεία που έδειξε ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντικά. Σχετικά με τα ερωτηματικά αυτού του ματς, ο Ντίνος Μαυροπάνος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Από την άλλη, στο απουσιολόγιο του ομοσπονδιακού τεχνικού εξακολουθεί να βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης, με τον νεαρό παίκτη της Νόριτς να ταλαιπωρείται ακόμη από τον τραυματισμό του. 

Ο Φαν’τ Σχιπ σε δηλώσεις του για το παιχνίδι παρουσιάστηκε αισιόδοξος, λέγοντας: «Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, τον τρόπο παιχνιδιού μας και είναι θέμα λεπτομερειών. Η ομάδα με τα λιγότερα λάθη θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Θα δούμε τα δυνατά και αδύνατα στοιχεία του αντιπάλου μας αλλά πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε». 

Από την πλευρά τους, οι Κοσοβάροι, θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο με καλή ψυχολογία, αφού επικράτησαν την Πέμπτη (02/09) επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα με 1-0 και φιγουράρουν στην τρίτη θέση του ομίλου, προσπερνώντας την Ελλάδα κατά ένα βαθμό (3 βαθμοί έναντι 2) με ένα ματς περισσότερο. 

O προπονητής της ομάδας, Μπερνάρ Σαλάντ, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Εθνική μας, ενώ θέλει να παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο με το παιχνίδι της Γεωργίας για να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης.

Πιθανές εντεκάδες:

Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάντ): Μούριτς, Βοϊβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντεργκιονάι, Χαλίμι, Ντρέσεβιτς, Μπερίσα, Καστράτι, Μουρίκι, Ρασάνι

Ελλάδα (Τζον Φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, Παπαδόπουλος (ή Χατζηκυριάκος), Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Ζέκα (ή Μάνταλος), Μπακασέτας, Παυλίδης

Βαθμολογία, 2ος όμιλος:

1. Σουηδία   3  9 (6-1)
2. Ισπανία   4  7 (7-5)
3. Κόσοβο   3  3 (2-6)
4. Ελλάδα   2  2 (2-2)
5. Γεωργία  4  1 (2-5)

Πρόγραμμα (5 Σεπτεμβρίου):

Κόσοβο- Ελλάδα (21:45)

Ισπανία- Γεωργία (21:45)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης