Football Talk

Μαυροπάνος: «Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικό»!

Μαυροπάνος: «Όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικό»!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η κομβική αναμέτρηση της Εθνικής μας απέναντι στο Κόσοβο, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να αναφέρεται στην «δοκιμασία» της χώρας μας στο επικείμενο ματς, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Την δική του οπτική, αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στο Κόσοβο, παρέθεσε στην Συνέντευξη Τύπου ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος θέλησε να μην προσδώσει άγχος στους συμπαίκτες του, υποστηρίζοντας πως κάθε ματς αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο και χαρακτηρίζεται τελικός.

Αναλυτικά, ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Στουτγκάρδη δήλωσε:

«Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Είναι δυνατή ομάδα όλοι μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ομαδικά, για να μην έχουμε προβλήματα».

Αν πιστεύει στη νίκη μετά τα δύο ματς με Κόσοβο: «Το να περνάς από εδώ είναι δύσκολο. Είμαστε όμως προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Είδαμε τη νίκη τους επί της Γεωργίας. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πλάνο, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να φύγουμε από εδώ με τους τρεις βαθμούς».

Για τη δυσκολία του αγώνα: «Είναι ένα δύσκολο ματς, όλα τα βλέπουμε ξεχωριστά και σαν τελικό. Έχουμε δει τι έχει γίνει στον όμιλο, η Σουηδία νίκησε την Ισπανία. Τα πάντα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι μπορούμε τη νίκη και να ανέβουμε βαθμολογικά μ’ ένα σημαντικό τρίποντο για την πρόκριση».

Για την εμπιστοσύνη του προπονητή σε αυτόν: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαι στην Εθνική. Είναι τιμή να είσαι στην Εθνική. Το ότι σε εμπιστεύεται ο προπονητής είναι κίνητρο για να προσπαθώ περισσότερο να βοηθώ την Εθνική να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης