Football Talk

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μάριο Μάντζουκιτς!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μάριο Μάντζουκιτς!

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα προς τον μικρό του εαυτό αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης επιθετικός κοινοποίησε μια ξεχωριστή ανάρτηση, απευθυνόμενος στον μικρό του εαυτό.

Συνολικά στην καριέρα του ο 35χρονος μέτρησε 508 συμμετοχές, 197 γκολ και 84 ασίστ. Επίσης, αγωνίστηκε για χάρη των Μίλαν, Γιουβέντους, Ντινμό Ζάγκρεμπ, Βόλσφμπουργκ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Αλ Ντουχαΐλ. Όσο για τους τίτλους που κατέκτησε ο απολογισμός έχει ως εξής: Τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Κροατίας, δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα και ένα Super Cup Γερμανίας, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα ισπανικό Super Cup, τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και ένα Super Cup Ιταλίας. Με την Εθνική Κροατίας έπαιξε στον τελικό του Mundial του 2018.

Η ανάρτηση αναφέρει:

Αγαπητέ μικρέ Μάριο,

Ενώ φοράς αυτές τις μπότες για πρώτη φορά, δεν μπορείς καν να φανταστείς τι θα ζήσεις στο ποδόσφαιρο. Θα πετύχεις γκολ στις μεγαλύτερες φάσεις και θα κερδίσεις τα μεγαλύτερα τρόπαια με τους μεγαλύτερους συλλόγους. Εκπροσωπώντας με υπερηφάνεια το έθνος σου, θα βοηθήσεις να γράψετε την ιστορία του κροατικού αθλητισμού.

Θα πετύχεις γιατί θα έχεις καλούς ανθρώπους γύρω σου - συμπαίκτες, προπονητές, οπαδούς και οικογένεια, μάνατζερ και φίλους που θα είναι πάντα εκεί για σένα. Θα είσαι για πάντα ευγνώμων σε όλους τους!

Πάνω απ’  όλα, θα πετύχεις γιατί θα δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Στο τέλος, για αυτό θα είσαι περισσότερο περήφανος. Θα θυσιάσεις πολλά, αλλά θα ξέρεις ότι άξιζε τον κόπο λόγω όλων των καταπληκτικών στιγμών.

Θα αναγνωρίσεις τη στιγμή για να αποσυρθείς, να βάλετε αυτά τα παπούτσια σε ένα ντουλάπι και δεν θα μετανιώσεις. Το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα μέρος της ζωής σου, αλλά θα περιμένεις ένα νέο κεφάλαιο.

Απόλαυσέ το!

Ο μεγάλος σου Μάριο

ΥΓ. Αν τύχει να παίξεις με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, απλά να είσαι έτοιμος γύρω στο 109ο λεπτό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης