Football Talk

Ολυμπιακός: Πρώτη γεύση από τους “νέους” στο φιλικό με τον Άρη!

Ολυμπιακός: Πρώτη γεύση από τους “νέους” στο φιλικό με τον Άρη!

Την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά σε δράση κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους θα έχουν οι φίλοι του  Ολυμπιακού στο δυνατό φιλικό με τον Άρη (20:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αν δεν υπήρχαν οι 17 απουσίες διεθνών ποδοσφαιριστών το αποψινό φιλικό κόντρα στον Άρη θα είχε τον χαρακτήρα μιας πρόβας τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 11 Σεπτεμβρίου. Με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο, είναι μια ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δει σε συνθήκες αγώνα αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αναμένεται να έχει κομβικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό και ο Πολωνός θα ξεκινήσει βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, πραγματοποιώντας την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα. Ο Λαλά θα πάει στα δεξιά και οι Παπασταθόπουλος, Μπα στα στόπερ μπροστά από τον Κρίστινσον. Το δίδυμο στον άξονα θα αποτελείται από τον Εμβιλά και τον Ξενιτίδη (β΄ομάδα), ενώ στις πτέρυγες θα ξεκινήσουν ο Βαλμπουενά και ο νεοφερμένος Ρόνι Λόπες που θα παίξει για πρώτη φορά ως βασικός. Τέλος, παρτενέρ του Ελ Αραμπί στην επίθεση θα είναι ο Τικίνιο Σοάρες που στο πλάνο του προπονητή θα είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για τη νέα σεζόν.

Θα ξεκινήσει από τον πάγκο, αλλά είναι πολύ πιθανό να «ντεμπουτάρει» και ένα ακόμα νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο 19χρονος Κινκουέ, ενώ διαθέσιμοι θα είναι επίσης οι Αποστολόπουλος, Καραργύρης, Μαρίνος, Μαυρουδής, Νίκολιτς, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης και Βοΐλης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης