Football Talk

Γεωργία- Κόσοβο 0-1: Σημαντικό «διπλό» στην Τιφλίδα και τώρα… Ελλάδα! (video)

Γεωργία- Κόσοβο 0-1: Σημαντικό «διπλό» στην Τιφλίδα και τώρα… Ελλάδα! (video)

To Κόσοβο επικράτησε της Γεωργίας με 1-0 από το αυτογκόλ του Κοτσολάβα στο 18ο λεπτό, ενώ ακυρώθηκε και το τέρμα του Μουρίκι στο 85 για οφσάιντ. Πλέον οι Κοσοβάροι περιμένουν την Ελλάδα με καλή ψυχολογία

Μπορεί η Γεωργία να είχε την κατοχή της μπάλας και να δημιούργησε φάσεις που θα μπορούσαν να ανατρέψουν το παιχνίδι, ωστόσο το Κόσοβο πήρε τελικά τη νίκη (1-0) και… περιμένει την Ελλάδα για τον αγώνα της Κυριακής (05/09, 21:45).

Το τέρμα που έβαλε μπροστά το Κόσοβο στο παιχνίδι ήρθε από το αυτογκόλ του Κοτσολάβα στο 18ο λεπτό. Η όμορφη κεφαλιά του Βεντάτ Μουρίκι κόντραρε στον αμυντικό της Γεωργίας, με αποτέλεσμα ο Λόρια να μην μπορεί να αντιδράσει και τελικά η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του για το 1-0.

Η απάντηση λίγο έλειψε να έρθει μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιταϊσβίλι, η οποία πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μούριτς στο 26ο λεπτό, ενώ στο 37’, η Γεωργία απείλησε ξανά με σουτ του Τσιγκάουρι που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Με την ίδια ένταση μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου στο 58’ ο Κβιλιτάια έπιασε ένα δυνατό σουτ, χωρίς ωστόσο να έχει συνέχεια, αφού η μπάλα κατέληξε άουτ. Ενώ οι Γεωργιανοί ανέβαζαν ρυθμό, ο Μουρίκι κατόρθωσε να νικήσει τον Λόρια στο 85ο λεπτό, με την φάση τελικά να ακυρώνεται για οφσάιντ μετά από έλεγχο από τον VAR.

Με αυτόν τον τρόπο το Κόσοβο πήρε τη νίκη με 1-0 και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Ελλάδα (05/09, 21:45).

4η Αγωνιστική- Αποτέλεσμα

Γεωργία- Κόσοβο 0-1 (18Κοτσολάβα [αυτ.])

Βαθμολογία:

  1. Ισπανία    3   7 (6-3)
  2. Σουηδία   2   6 (4-0)
  3. Κόσοβο   3   3 (2-6)
  4. Ελλάδα    2   2 (2-2)
  5. Γεωργία   4   1 (2-5)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης