Football Talk

Μπαρτσελόνα: Ο Ανσού Φάτι το νέο 10άρι των «μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα: Ο Ανσού Φάτι το νέο 10άρι των «μπλαουγκράνα»

Ο Ανσού Φάτι είναι ο διάδοχος του Λίο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, καθώς παραλαμβάνει τη φανέλα με το νούμερο 10 από τον Αργεντινό μάγο.

Σχετικά Άρθρα

Το μυστήριο με την παράδοση-παραλαβή της φανέλας με το νούμερο 10 ολοκληρώθηκε στην Μπαρτσελόνα. Ο Ανσού Φάτι είναι τυχερός (;) της υπόθεσης, μιας και ο νεαρός άσος διαδέχεται τον Λιονέλ Μέσι στη συγκεκριμένη, αν μη τι άλλο, βαριά παρακαταθήκη.

Επί 13 χρόνια το "10 το καλό" ανήκε στον Αργεντινό μάγο της μπάλας. Εν τέλει, η Μπαρτσελόνα, έλυσε την υπόθεση «νο10» και με επίσημη παρουσίαση, έδειξε τον ελπιδοφόρο Φάτι να παίρνει το 10άρι σπίτι του.

Φήμες ανέφεραν πως υπήρχε το ενδεχόμενο να μείνει... ορφανή η εν λόγω φανέλα, ελέω του βάρους που την ακολουθούσε όλα αυτά τα χρόνια.
Η φυγή του Μέσι προς την Παρί Σεν Ζερμέν άναψε φωτιές, αναφορικά με τη διάδοχη κατάσταση, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν άφησε τον κόσμο της άλλο σε αγωνία.

Ο Φάτι (φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 31, 22 και 17 έως τώρα) είναι ο 8ος παίκτης που θα φορέσει το συγκεκριμένο νούμερο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Βασικός υποψήφιος ήταν και ο Αντουάν Γκριζμάν, αλλά αυτός ακολούθησε το δρόμο για την πρωτεύουσα και την Ατλέτικο, την κυριολεκτικά τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου. Το δικό του 7άρι το επέλεξε ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης