Football Talk

Μιλόγεβιτς: «Δουλειά μου πλέον είναι να φτιάξω μία ανταγωνιστική ΑΕΚ»

Μιλόγεβιτς: «Δουλειά μου πλέον είναι να φτιάξω μία ανταγωνιστική ΑΕΚ»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φέρεται να σχολίασε στον στενό του κύκλο τις νέες μεταγραφικές προθήκες και το πως θα πρέπει να κινηθεί στο μέλλον.

Έντεκα ήταν οι προσθήκες που πραγματοποίησε η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής μεταγραφικής σεζόν. Αραούχο, Τζαβέλλας, Βράνιες, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς, Λε Ταλέκ, Χατζισαφί, Μήτογλου, Μισελέν, Τσούμπερ και Γέβτιτς αποτελούν τα νέα αποκτήματα της «Ένωσης» που ήρθαν να την ενισχύσουν – γεγονός που έχουν ήδη δείξει πως θα κάνουν.

Στο επίκεντρο πλέον βρίσκεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, από του οποίου τα χέρια περνάνε όλα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» ο Σέρβος τεχνικός παρουσιάζεται ικανοποιημένος με την ενίσχυση της ομάδας και αναγνωρίζει πως έχει το δύσκολο έργο η ΑΕΚ να αποδώσει αυτά που μπορεί στο γήπεδο.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα. Ούτε στα παιχνίδια με τη Βελέζ, ούτε στην πλειοψηφία των φιλικών. Αδικούμε τους εαυτούς μας με την εικόνα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει», φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον ο 51χρονος προπονητής.

«Μετά και από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, είμαστε υπερπλήρεις. Έχουμε πολλούς και ικανούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Δουλειά δική μου είναι πλέον να δέσω το σύνολο και να φτιάξω μία ανταγωνιστική ομάδα», προσθέτει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης