Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο: «Επέστρεψε σπίτι του»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο: «Επέστρεψε σπίτι του»!

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται προ των πυλών και η ομάδα έσπευσε με ανακοίνωσή της να τον καλωσορίσει… πίσω στο σπίτι!

Μετά το αντίο της Γιουβέντους στον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να καλωσορίσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος «επέστρεψε σπίτι» για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων» εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα αγωνίζεται ξανά στο «Όλντ Τράφορντ». Αναλυτικά, ανέφερε:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος που είχε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και έχω συγκλονιστεί από όλα τα μηνύματα που έλαβα από την ανακοίνωση την Παρασκευή. Ανυπομονώ να παίξω στο Ολντ Τράφορντ μπροστά από ένα γεμάτο γήπεδο και να δω ξανά όλους τους οπαδούς. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα μετά τους διεθνείς αγώνες και ελπίζω να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν μπροστά μας».

Ενώ με τη σειρά του ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν μπορείς να βρεις λόγια για να περιγράψεις τον Ρονάλντο. Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Το να έχεις την επιθυμία και την ικανότητα να παίζεις σε κορυφαίο επίπεδο για τόσο μεγάλο διάστημα απαιτεί ένα πολύ ξεχωριστό άνθρωπο… Είμαι ενθουσιασμένος που γυρνάει σπίτι, όπου όλα ξεκίνησαν!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης