Football Talk

Νόριτς: Τα «καναρίνια» ξόδεψαν πολύ, και έχουν ως αφανείς ήρωες μία Ελληνίδα και έναν Ουαλό!

Νόριτς: Τα «καναρίνια» ξόδεψαν πολύ, και έχουν ως αφανείς ήρωες μία Ελληνίδα και έναν Ουαλό!

Εντυπωσιακή αποδείχθηκε η τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για τη Νόριτς, με τα «καναρίνια» να μην διστάζουν να προβούν σε ακριβές αγορές, να κάνουν ρεκόρ μεταγραφής με τον Χρήστο Τζόλη και να εμπνέονται από τον τεχνικό διευθυντή τους Στιούαρτ Γουέμπερ και την Ελληνίδα σκάουτερΜαριέλα Νισοτάκη!

Μία ενδιαφέρουσα ελληνική παροικία έχει δημιουργηθεί αισίως στη Νόριτς, με τα «καναρίνια» να διαθέτουν δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους, και μία εξαιρετική σκάουτερ, που αποδεικνύει την «μαεστρία» της στο κομμάτι των μεταγραφών, αναλογικά με την συνεχή ανοδική πορεία της ομάδας.

Ο λόγος βεβαίως για τους Χρήστο Τζόλη, ο οποίος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «καναρινιών», έναντι 11 εκατομμυρίων λιρών, έχοντας μάλιστα πετύχει στο ντεμπούτο του δύο γκολ και δύο ασίστ (πρώτος Έλληνας που το κάνει στο Λιγκ Καπ), τον Δημήτρη Γιαννούλη, που επίσης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, και εδρεύει στη Νόριτς εδώ και εννέα μήνες, και τη Μαρίελα Νισοτάκη, που αν και δεν είναι το ίδιο προβεβλημένη, αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που τα «καναρίνια» εντυπωσιάζουν το μεταγραφικό παζάρι, ούσα εξαιρετική τόσο στο τμήμα scouting, όσο και σε κάθε κατηγορία που σχετίζεται με στατιστικά και αριθμούς.
xxx-mariela-nisotaki-01_1.jpg

Με τη Νισοτάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά από το 2017, και τον Ουαλό τεχνικό διευθυντή τους, Στιούαρτ Γουέμπερ να αναδεικνύει τον λόγο που αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του τεχνικού τιμ την τελευταία τετραετία, η Νόριτς προοδεύει, εξελίσσεται και έφτασε στο σημείο να προσθέσει στο ρόστερ της δέκα ποδοσφαιριστές!

Τελευταία της προσθήκη μάλιστα αποτελεί ο 25άχρονος Νορβηγός, Ματίας Νόρμαν από την Ροστόφ, ο οποίος διακρίνεται για τις ανασταλτικές ικανότητές του, και αναμένεται να βοηθήσει το σύνολο του Ντάνιελ Φάρκε, που μαζί με την Άρσεναλ και την Γουλβς, αποτελούν τις μοναδικές ομάδες που έχουν… «μηδέν εις το πηλίκον» μετά το πέρασμα 270 αγωνιστικών λεπτών.

Ο σχεδιασμός λοιπόν στη Νόριτς αποτελεί πρότυπο επαγγελματισμού, το ελληνικό στοιχείο που υπάρχει στις τάξεις της είναι απαραίτητο, και πλέον βασικός στόχος είναι να ξεκινήσουν να έρχονται οι πολυπόθητοι βαθμοί. Να πάψει να θεωρείται «ασανσέρ» και να παραμείνει στην Premier League, για δεύτερη διαδοχική σεζόν μετά το 2013!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης