Football Talk

Βατσλίκ: «Σωστή η απόφαση του Μαρτίνς να μην παίξω στα προκριματικά του Champions League»

Βατσλίκ: «Σωστή η απόφαση του Μαρτίνς να μην παίξω στα προκριματικά του Champions League»

Σωστή χαρακτήρισε ο Τόμας Βάτσλικ την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην τον χρησιμοποιήσει στα προκριματικά του Champions League.

Συνέντευξη σε ΜΜΕ της Τσεχίας έδωσε ο Τόμας Βάτσλικ, στην οποία σχολίασε τη ζωή του στον Ολυμπιακό αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» μεταξύ άλλων, τόνισε πως η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην τον χρησιμοποιήσει στους αγώνες των προκριματικών ομίλων του Champions League ήταν σωστή, ενώ σχολίασε την κλήρωση της ομάδας για το Europa League.

Αναλυτικά:

«Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό, ήταν απλά κρίμα που δεν μπήκαμε στο Champions League. Πιθανότατα θα έχει μια επίδραση στο κλαμπ. Η οικογένειά μου είναι επίσης χαρούμενη στην Ελλάδα, φύγαμε από το ξενοδοχείο μετά από πέντε εβδομάδες και πήγαμε σε σπίτι. Βρήκαμε και σχολείο για το παιδί μου.

Φυσικά και θα ήθελα να είχα παίξει στους αγώνες των προκριματικών του Champions League, σε αγώνες έντασης. Καταλαβαίνω ότι δεν είχα τον κατάλληλο χρόνο για την προετοιμασία, ενώ είχα επιστρέψει από δεκαήμερη άδεια. Ο προπονητής πιθανότατα πήρε τη σωστή απόφαση, τα παιδιά έκαναν καλές εμφανίσεις. Ήταν κρίμα που αποκλειστήκαμε. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο Champions League και στο Europa League. Είμαστε σε ένα ενδιαφέρον γκρουπ με Άιντραχτ, Φενέρμπαχτσε και Άντβερπ, οπότε τώρα στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης