Football Talk

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μπράμπετς: «Πρόκληση ο Άρης, έτοιμος να αγωνιστώ»

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μπράμπετς: «Πρόκληση ο Άρης, έτοιμος να αγωνιστώ»

Ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του Άρη και αποφασισμένος να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων ο Γιακούμπ Μπράμπετς.


Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Γιακούμπ Μπράμπετς στον Άρη, καθώς ο Τσέχος αμυντικός έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κίτρινων».

Στις πρώτες του δηλώσεις, εξέφρασε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας του Άκη Μάντζιου και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι ιθύνοντες της.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να δω το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσω τους ανθρώπους του Άρη. Είναι μια πρόκληση, έχω προσδοκίες, όμως να υπογράψω πρώτα και μετά θα πούμε περισσότερα», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

Για το τι έμαθε σχετικά με τον Άρη: «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στην εθνική, Βάτσλικ και Πέκχαρτ, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω εδώ».

Για την ετοιμότητά του: «Είμαι έτοιμος να παίξω (σ.σ. έπαιξε χθες με τη Βικτόρια Πλζεν), είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε τελειώσει. Πάντα ήμουν έτοιμος σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης