Football Talk

Δικηγόρος Σεμέδο: «Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία, η καταγγέλουσα είναι 19 ετών»!

Δικηγόρος Σεμέδο: «Ο πελάτης μου αρνείται την κατηγορία, η καταγγέλουσα είναι 19 ετών»!

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο προχώρησε σε δηλώσεις με τις οποίες τόνισε πως ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ σημείωσε πως η καταγγέλουσα δεν μοιάζει με 17 ετών.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει συλληφθεί από το βράδυ της Κυριακής (29/08) και φέρει κατηγορίες για ομαδικό βιασμό 17χρονης, με φερόμενο ως συνεργό έναν 40χρονο Νιγηριανό, ο οποίος τελικώς εντοπίστηκε και συνεπώς την Τρίτη (31/8) θα προσαχθεί στην Ευελπίδων και θα απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο μίλησε για το γεγονός αναφέροντας πως ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δηλωση μου με βία.

Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η καταγγέλουσα ήταν 19 ετών.

Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης