Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε με Ρούμπεν Ντίας έως το 2027 (video)

Μάντσεστερ Σίτι: Ανανέωσε με Ρούμπεν Ντίας έως το 2027 (video)

Μακροχρόνιο deal υπέγραψε ο Ρούμπεν Ντίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, με το νέο συμβόλαιο του Πορτογάλου αμυντικού να τον δένει στην πρωταθλήτρια Αγγλίας έως το 2027.

Τουλάχιστον μέχρι το 2027 θα παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ ο Ρούμπεν Ντίας. Ο 24χρονος Πορτογάλος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πολίτες» για τα επόμενα έξι χρόνια. Αποτέλεσε τον περσινό βράχο στα μετόπισθεν της Σίτι, στο δρόμο για το πρωτάθλημα και τον τελικό του UEFA Champions League.

Συμπλήρωσε 50 συμμετοχές σε επίσημα ματς στην πρώτη σεζόν του, αφότου αφίχθη με ποσό ρεκόρ από την Μπενφίκα. Σκόραρε ένα γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Πρόσφατα βραβεύτηκε από την UEFA ως ο κορυφαίος αμυντικός της χρονιάς. Στην Premier League είχε καπαρώσει ήδη τους τίτλους του Ποδοσφαιριστή της χρονιάς στη Λίγκα και της Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο deal. Απολαμβάνω κάθε λεπτό στη Μάντσεστερ Σίτι. Η παρουσία μου εδώ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μου και χαίρομαι που αποτελώ μέρος ενός απίθανου ρόστερ. Ευχαριστώ τον Πεπ και το staff για τη βοήθεια και την προσπάθεια εξέλιξής μου», ήταν τα λόγια του Ντίας κατά την ανακοίνωση του νέου συμβολαίου του.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης