Football Talk

Γουλβς: Εντυπωσιακή στο μάτι, «ανώριμη» στην τελική προσπάθεια!

Γουλβς: Εντυπωσιακή στο μάτι, «ανώριμη» στην τελική προσπάθεια!

Πολύ κακό, αναλογικά με την βαθμολογική συγκομιδή της, χαρακτηρίζεται το ξεκίνημα της Γουλβς στην φετινή Premier League, με την ομάδα του Μπρούνο Λάζε να έχει χάσει και στις τρεις αναμετρήσεις της, δίχως μάλιστα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρά την ιδιαίτερα θελκτική εικόνα που παρουσιάζει.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Γουλβς, η οποία μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, δίχως μάλιστα να έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα 270 αγωνιστικά λεπτά που έχει κληθεί να πάρει ή να ανατρέψει το προβάδισμα.

Απεναντίας μάλιστα, έχει βρεθεί σε όλες τις περιπτώσεις πίσω στο σκορ, και ακόμη και αν και στα τρία παιχνίδια της, έχει παρουσιαστεί καλύτερη από τον εκάστοτε αντίπαλό της, αναλογικά με τον αριθμό των ευκαιριών που έχει δημιουργήσει, δεν έχει μπορέσει να αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάπως έτσι, Λέστερ (1-0) , Τότεναμ (0-1) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) , την έχουν κερδίσει, με τους «λύκους» να αποτελούν μία από τις τρεις ομάδες, μαζί με Άρσεναλ και Νόριτς που δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν ούτε έναν βαθμό, και μία από τις δύο, μαζί με τους «κανονιέρηδες», που δεν έχουν ακόμη… πανηγυρίσει.

Παράλληλα, ο νέος της προπονητής, Μπρούνο Λάζε είναι ο πρώτος την τελευταία τετραετία, που χάνει κάθε ένα από τα τρία πρώτα ματς που καλείται να διαχειριστεί στο πρωτάθλημα, δίχως μάλιστα να δει την ομάδα του να σκοράρει, με τον τελευταίο να είναι ο Φρανκ Ντε Μπουρ, που απολύθηκε από την Κρίσταλ Πάλας το 2017, μετά από πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, και… κανένα γκολ στην Premier League.

Το πρόβλημα βεβαίως για την Γουλβς γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως σε τρία ενενηντάλεπτα έχει δημιουργήσει 57 τελικές προσπάθειες, με τις 15 εξ΄ αυτών να καταλήγουν στην εστία.

Παρόλα αυτά, τόσο ο Κάσπερ Σμάιχελ, όσο και ο Γιορίς, που μετρά πλέον 301 ματς με την Τότεναμ, με τον Νταβίντ Ντε Χέα, διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, «μεγάλωσαν» την επιθετική δυστοκία της Γουλβς, και οδήγησαν με τον… τρόπο τους, το σύνολο του Λάζε στο απόλυτο «μηδέν» σε κάθε στατιστική κατηγορία, στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Θα μπορέσει η ομάδα που εδρεύει στο Μολινό να ανατρέψει την κατάσταση; Η εικόνα της λέει «ναι» και η παραγωγικότητά της φωνάζει πως είναι θέμα χρόνου. Είναι όμως έτσι;

Δημήτρης Μανάκος

 
www.bnsports.gr

 

 

 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης