Football Talk

Serie A (2η αγωνιστική): Εύκολο βράδυ για Μίλαν και Ρόμα – «Χρυσή» αλλαγή ο Πετάνια για τη Νάπολι

Serie A (2η αγωνιστική): Εύκολο βράδυ για Μίλαν και Ρόμα – «Χρυσή» αλλαγή ο Πετάνια για τη Νάπολι

«Βροχή» έπεσαν τα γκολ στην 2η αγωνιστική της Serie A, με τις Μίλαν, Ρόμα και Νάπολι να βγαίνουν κερδισμένες. Σασουόλο και Σαμπντόρια έμειναν στο 0-0.

Η Νάπολι, με τον Κώστα Μανωλά βασικό σε όλο το παιχνίδι, πέρασε νικηφόρα από τη Γένοβα, κερδίζοντας με 2-1 την Τζένοα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι προηγήθηκε στο «Λουίτζι Φεράρις» με υπέροχο αριστερό σουτ του Φαμπιάν Ρουίθ.

Η Τζένοα, ωστόσο, μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αντρέα Καμπιάσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Πάολο Τζιλιόνε. Οι «παρτενοπέι» πίεσαν στο χρονικό διάστημα που απέμενε και δικαιώθηκαν. Από φάουλ του Μάριο Ρουί, ο Αντρέα Πετάνια, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.   

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να μένει στον πάγκο, Σασουόλο και Σαμπντόρια έμειναν στο 0-0 στο «Μαπέι Στάντιουμ». Ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι, απέτυχαν να βρουν το δρόμο προς την εστία του Εμίλ Οντέρο, με τον Ιταλό διεθνή τερματοφύλακα να δίνει στη «Ντόρια» τον πρώτο της βαθμό στο φετινό Καμπιονάτο.  

Με πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού που πέτυχε δύο γκολ, η Νάπολι επικράτησε 4-1 της Κάλιαρι στο Σαν Σίρο, για τη δεύτερη νίκη της στην εφετινή Serie A΄. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό ο Μπάμπης Λυκογιάννης και αμέσως απείλησε (78΄) με ένα από τα γνωστά του φάουλ, αλλά απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μανιάν.

Στο «Αρέκι» του Σαλέρνο η Ρόμα με τέσσερα γκολ στο β΄ ημίχρονο «καθάρισε» το ματς με τη Σαλερνιτάνα και ο Ζοζέ Μουρίνιο διατηρεί την άριστη συγκομιδή των 6 βαθμών και μάλιστα με τέρματα 7-1, στο νέο ξεκίνημά του στην Ιταλία. 

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Ουντινέζε – Βενέτσια 3-0 

29’ Πουσέτο, 70’ Ντολοφέου, 90’+3’ Μολίνα

Βερόνα Ίντερ 1-3  

15’ Ίλιτς - 47’ Μαρτίνεζ, 83’, 90’+4’ Κορέα

Αταλάντα Μπολόνια 0-0 

Λάτσιο Σπέτσια 6-1 

5’, 15’, 45’+2’ Ιμόμπιλε, 47’ Άντερσον, 70’ Χίσαϊ, 85’ Λουίς Αλμπέρτο - 4’ Βέρντε

Φιορεντίνα Τορίνο 2-1 

41’ Γκονζάλεζ, 69’ Βλάχοβιτς - 89’ Βέρντι

Γιουβέντους Έμπολι 0-1 

21’ Μανκούζο

Τζένοα Νάπολι 1-2 

70’ Καμπιάσο - 39’ Ρουίθ, 84’ Πετάνια

Σασουόλο Σαμπντόρια 0-0 

Μίλαν Κάλιαρι 4-1

12΄ Τονάλι, 17΄ Ντίαθ, 24΄,43΄πεν. Ζιρού - 15΄ Ντεϊόλα

Σαλερνιτάνα Ρόμα 0-4

48΄ Πελεγκρίνι, 52΄ Μκιτάριαν, 69΄ Έιμπραχαμ, 79΄ Πελεγκρίνι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης