Football Talk

Corriere Dello Sport: «Ο Μανωλάς μένει στη Νάπολι»

Corriere Dello Sport: «Ο Μανωλάς μένει στη Νάπολι»

Τέλος στο σίριαλ της παρ’ ολίγον μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό βάζει η ιταλική εφημερίδα, με την ίδια να αποκαλύπτει πως ο αμυντικός θα παραμείνει στη Νάπολι.

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα φέρνει η ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport»! Ενώ τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό να είναι κάτι το σίγουρο, ένα νέο ρεπορτάζ αποκλείει πλήρως αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Έλληνας αμυντικός θα παραμείνει στη Νάπολι, χωρίς όμως να είναι δυσαρεστημένος με αυτήν την απόφαση.

Αναλυτικά:

«Οι πόρτες για τον Κώστα Μανωλά έκλεισαν. Ο παίκτης παραμένει στη Νάπολι, αυτή τη φορά όμως με ικανοποίηση. Παρότι θα του άρεσε να επιστρέψει στην πατρίδα του και στον Ολυμπιακό που τον είδε... φευγάτο, κατάλαβε ότι η αγορά είναι περίπλοκη, πως λίγες ομάδες είναι αυτές που έχουν χρήματα, ότι η χρηματιστηριακή αξία του είναι μεγάλη και απλησίαστη αλλά και ότι το συμβόλαιό του (4,2 εκ. ετησίως) είναι βαρύ και περιορίζει σημαντικά τα όποια περιθώρια συζητήσεων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης