Football Talk

Η ΑΕΚ βλέπει και τον Γέφτιτς της Ρουμπίν Καζάν!

Η ΑΕΚ βλέπει και τον Γέφτιτς της Ρουμπίν Καζάν!

Πολύ πιθανό να μην κλείσει η ΑΕΚ τις μεταγραφές με τον Τσούμπερ, καθώς είναι σε θέση να αποκτήσει και τον 28χρονο Ντάρκο Γέφτιτς που παίζει και 8άρι και 10άρι

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Κι όμως η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να μην κλείσει τις καλοκαιρινές της μεταγραφές με την απόκτηση του Στίβεν Τσούμπερ! Ο ατζέντης του Ελβετού, Μίλος Μαλένοβιτς, πρότεινε στην ΑΕΚ και τον Ντάρκο Γέφτιτς της Ρουμπίν Καζάν και στην Ένωση δείχνουν ικανοί να κάνουν κι αυτή τη μεταγραφή πράξη!

Τελικές και οριστικές αποφάσεις αν κινηθεί η ΑΕΚ ουσιαστικά για τον Γέφτιτς θα έχουν παρθεί ως το βράδυ καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει και οι κινήσεις με την Ρουμπίν θα είναι γρήγορες. Αν γίνει αυτή η μεταγραφή θα γίνει με δανεισμό και οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ, όπως ακριβώς και με τον Τσούμπερ.

Ο Γέφτιτς είναι Ελβετός, παίζει στον άξονα με τη φυσική του θέση να είναι 10άρι πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 ή ως εσωτερικός χαφ στο 4-3-3. Αριστεροπόδαρος, παίκτης δημιουργικός με καλά στημένα. Την καριέρα του την ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Βασιλείας, πήγε δανεικός το ’13 στην Βάκερ και το καλοκαίρι του 2014 στην αρχικά δανεικός στην Λεχ Πόζναν η οποία τον αγόρασε το 2015. Εκεί έπαιξε 192 ματς, όντας και αρχηγός της. Τον Γενάρη του 2020 πήρε μεταγραφή στη Ρουμπίν Καζάν με την οποία έχει παίξει 45 ματς.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης