Football Talk

Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» το όνομα του Γκιλμπέρ

Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» το όνομα του Γκιλμπέρ

Ένα ακόμη πρόσωπο προστέθηκε στην μεγάλη λίστα του ελληνικού συλλόγου για την ενίσχυση του δεξιού μπακ.

Σχετικά Άρθρα

Πριν λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα ο Ετιέν Κινκουέ, ο οποίος αποτελεί μία κίνηση επένδυσης για το μέλλον του Ολυμπιακού, από την Πριμαβέρα της Ίντερ. Ωστόσο, ο Γάλλος στόπερ δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί αυτή την στιγμή τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ένα νέο όνομα έχει πέσει στο «τραπέζι» και εξετάζεται αρκετά έντονα. Δεν είναι άλλο από του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ. Πρόκειται για τον 26χρονο δεξιό οπισθοφύλακα της Άστον Βίλα, ο οποίος ψάχνει χρόνο συμμετοχής μακριά από το Νησί.

Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι πως ο Γάλλος αμυντικός αποκτήθηκε από το Στρασβούργο τον περασμένο χειμώνα για να αντικαταστήσει τον… Κένι Λαλά που ήρθε στον Ολυμπιακό. Σε 13 αγώνες πέτυχε ένα τέρμα και μοίρασε τέσσερις ασίστ αλλά το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στην Άστον Βίλα.

Ο ίδιος δεν βρίσκει τον χρόνο που θα ήθελε και στο παιχνίδι κυπέλλου απέδειξε πως είναι σε εξαιρετική φόρμα, καθώς πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ. Τον Γενάρη του 2019 είχε κοστίσει πέντε εκατ. ευρώ στον αγγλικό σύλλογο για να αποκτηθεί από την Καέν και από τότε, μετράει 32 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης