Football Talk

Ανατροπή δεδομένων με Σουρδή: Ο Παναθηναϊκός τον «έκλεψε» από την ΑΕΚ

Ανατροπή δεδομένων με Σουρδή: Ο Παναθηναϊκός τον «έκλεψε» από την ΑΕΚ

Μπορεί μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, ο νεαρός πορτιέρο να ήταν ένα βήμα πριν την ΑΕΚ, όμως τελικά, όλα δείχνουν πως τη νέα σεζόν θα παίζει με το «τριφύλλι».

Πριν λίγες μέρες, το BN Sports σας αποκάλυψε πως ο Γιάννης Σουρδής τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και πως είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της για να ενταχθεί στην Β’ ομάδα. Ωστόσο, μέσα σε λίγα 24ώρα όλα άλλαξαν στην υπόθεση του Έλληνα πορτιέρο.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος τερματοφύλακας είδε την μεταγραφή του στην Ένωση να «κολλάει» την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μείνει στον αέρα η μεταγραφή του. Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός έκανε απίστευτο μπάσιμο για την απόκτησή του, με αποτέλεσμα να τον «κλέψει» με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι Πράσινοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία τόσο μαζί του, όσο και με την Ουντινέζε, η οποία τον άφησε ελεύθερο αλλά διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα, αναμένεται μέσα στην ημέρα να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις του νεαρού άσου, ο οποίος σε πρώτη φάση, θα ενταχθεί στον Παναθηναϊκό Β’, όπου θα έχει και βασικό ρόλο.

Να θυμίσουμε πως ο νεαρός άσος επιστρέφει στο «τριφύλλι» μετά από τρία χρόνια, καθώς ήταν μέλος των ακαδημιών του, πριν φύγει για την Γουότφορντ και από εκεί, στην Ουντινέζε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης