Football Talk

Παναθηναϊκός: «Πάτησε» Αθήνα ο Βιτάλ για τα τυπικά!

Παναθηναϊκός: «Πάτησε» Αθήνα ο Βιτάλ για τα τυπικά!

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Βιτάλ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την Κορίνθιανς για το δανεισμό του Ματέους Βιτάλ και ο παίκτης βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Θα είναι, μάλιστα, άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφού δεν μπήκε ποτέ στα «πιτς» και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στην προπόνηση.

Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξή του, γνωστοποίησε την συνομιλία που είχε με τον συμπατριώτη του, Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που θα αγωνιστεί για ένα μεγάλο σύλλογο, όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ, που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα κοιτάξω με τη σειρά μου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Όσο ήμουν στη Βραζιλία είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με κάποιους. Μίλησα με τον Μαουρίσιο που είναι νυν παίκτης της ομάδας αλλά και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μου είπαν αρκετά πράγματα, αλλά πρέπει να σας πω και εγώ ότι ήδη από την Βραζιλία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης