Football Talk

Premier League (3η αγωνιστική): Λύτρωσε την Λέστερ ο Βάρντι - πέρασε εύκολα από το Άμεξ η Έβερτον (video)

Premier League (3η αγωνιστική): Λύτρωσε την Λέστερ ο Βάρντι - πέρασε εύκολα από το Άμεξ η Έβερτον (video)
Η τρίτη αγωνιστική της Premier League, ανέδειξε τρείςισοπαλίες. Ο Τζέιμς Βάρντι και η παρέα του κατάφερε να πάρει την νίκη στην έδρα της Νόριτς, ενώ η Έβερτον μπόρεσε να ανατρέψει το σερί της Μπράιτον.

Λέστερ και Έβερτον κατάφεραν να πάρουν νίκη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, ενώ στους αγώνες Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ, Νιουκάστλ-Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας, δεν αναδείχθηκε νικητής.

Η Λέστερ άνοιξε το σκορ με τον Τζέιμι Βάρντι στο όγδοο μόλις λεπτό, με τον Ρικάρντο Περέιρα να μοιράζει στον ελεύθερο στράικερ και εκείνος να πλασάρει εύκολα, αλλά ο Πούκι έκανε το 1-1 για τα «καναρίνια» στο 44’. Ο Τζέιμι Βάρντι στο 77ο λεπτό, μοίρασε στον Ολμπράιτον και εκείνος έδωσε το προβάδισμα στις «Αλεπούδες». Η Νόριτς πέτυχε γκολ με τον VAR να ακυρώνει το γκολ, διότι ο διαιτητής θεώρησε πως επηρεάζει την φάση και ήταν σε αντικανονική θέση.  

Η Έβερτον τέσσερα λεπτά πριν το τη λήξη του ημιχρόνου έκανε την αρχή, στον πίνακα του σκορ και τα «ζαχαρωτά» πήγαν στα αποδυτήρια με τον πιο ιδανικό τρόπο. Στο 57ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα (2-0) και πήραν… αέρα 2 γκολ.

 Στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μπρέντφορντ, η νεοφώτιστη ομάδα, πέτυχε πρώτη το γκολ στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά οι «χωριάτες» ισοφάρισαν (1-1) άμεσα και στο 13’ η αναμέτρηση ισορρόπησε.

Η Νιουκάστλ «ενεργοποιήθηκε» στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς το πρώτο γκολ ήρθε στο 55΄ λεπτό από τον Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο φετινό του τέρμα. Η Σαουθάμπτον στο 74’, έφερε τον αγώνα στα «ίσα» (1-1). Ο Σεν Μαξιμίν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για τη Νιουκάστλ και ενώ ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρώτη του νίκη, η άμυνα των γηπεδούχων δεν λειτούργησε σωστά και υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι. Έτσι η Σαουθάμπτον κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.

Ο Φορνάλς, συνεχίζει να βοηθάει τη Γουέστ Χάμ, καθώς άνοιξε λογαριασμό απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας στο 39’. H Κρίσταλ Πάλας στο δεύτερο ημίχρονο ισοφάρισε στο 58’ αλλά τα «σφυριά» ξανά πήραν το προβάδισμα (2-1) με τον καταπληκτικό Αντόνιο, δέκα λεπτά αργότερα. Ο Κόνορ Γκάλαχερ, στο 70’, σκόραρε ξανά για την Κρίσταλ Πάλας κάνοντας το 2-2.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νόριτς-Λέστερ 1-2

Μπράιτον-Έβερτον 0-2

Άστον Βίλα-Μπρέντφορντ 1-1

Νιουκάστλ-Σαουθάμπτον 2-2

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 2-2

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης