Football Talk

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η «αφαίμαξη» της Serie A: Ο τέταρτος από τους έξι κορυφαίους του πρωταθλήματος που αποχώρησε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η «αφαίμαξη» της Serie A: Ο τέταρτος από τους έξι κορυφαίους του πρωταθλήματος που αποχώρησε

Μέσα σε ένα καλοκαίρι το ιταλικό πρωτάθλημα έχει χάσει τον καλύτερο επιθετικό, αμυντικό, τερματοφύλακα, αλλά και τον MVP της σεζόν 2020-2021.

Σχετικά Άρθρα

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πυροδότησε άλλη μια «βόμβα» της φετινής μεταγραφικής περιόδου, δίνοντας συνέχεια στην… αφαίμαξη κορυφαίων παικτών που βιώνει η Serie A. Μέσα σε ένα καλοκαίρι το ιταλικό πρωτάθλημα έχει χάσει τους τέσσερις από τους έξι βραβευμένους ποδοσφαιριστές της περσυνής σεζόν.

Την αρχή έκανε ο καλύτερος τερματοφύλακας, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, που μετά από συνολικά οκτώ χρόνια στη Μίλαν (2013-2021) πήρε μεταγραφή στη super team της Παρί Σεν Ζερμέν. Ακολούθησε ο Κρίστιαν Ρομέρο που άφησε την Αταλάντα για λογαριασμό της Τότεναμ.

Επιστροφή στην Premier League και για τον MVP, Ρομέλου Λουκάκου, που προτίμησε να φορέσει για άλλη μια φορά τα χρώματα της Τσέλσι, παρά το πρωτάθλημα που πανηγύρισε με την Ίντερ. Το τέταρτο -και πιθανώς ισχυρότερο- χτύπημα ήρθε από τον Ρονάλντο. Ο κύκλος του κορυφαίου επιθετικού της Serie A ολοκληρώθηκε στην Ιταλία, μετά από τρία χρόνια στη Γιουβέντους, με τον Πορτογάλο superstar να επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.  

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης