Football Talk

Το «αντίο» του Ρονάλντο στη Γιουβέντους!

Το «αντίο» του Ρονάλντο στη Γιουβέντους!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μια συγκινητική ανάρτηση είπε το δικό του «αντίο» στην Γιουβέντους.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε την Γιουβέντους και τους οπαδούς της. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιστρέφοντας στο Ολντ Τράφορντ μετά από 12 χρόνια.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε:

«Σήμερα φεύγω από ένα καταπληκτικό κλαμπ, το μεγαλύτερο στην Ιταλία και σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα σε όλη την Ευρώπη. Έδωσα την καρδιά και την ψυχή μου για τη Γιουβέντους και θα αγαπώ πάντα την πόλη του Τορίνο μέχρι τις τελευταίες μέρες μου. Οι «tiffosi bianconeri» με σεβάστηκαν πάντα και προσπάθησα να τον ευχαριστήσω αγωνιζόμενος για αυτούς σε κάθε παιχνίδι, κάθε σεζόν, κάθε διοργάνωση. Στο τέλος, μπορούμε όλοι να κοιτάξουμε πίσω και να συνειδητοποιήσουμε ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα, όχι όλα όσα θέλαμε, αλλά παρόλα αυτά, γράψαμε μια όμορφη ιστορία μαζί.

"Η Γιούβε θα είναι πάντα η ιστορία μεγάλης αγάπης

το μαύρο αγκαλιάζει το λευκό

κάτι που βγαίνει από μέσα

Γιούβε πάντα θα είναι μεγάλη..."

Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Είστε τώρα μέρος της ιστορίας μου, καθώς αισθάνομαι ότι είμαι μέρος της δικής σας. Ιταλία, Γιούβε, Τορίνο, tiffosi bianconeri, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης