Football Talk

Κιλιάν Εμπαπέ: Κάμπτεται η αντίσταση της Παρί Σεν Ζερμέν- μια «ανάσα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Κιλιάν Εμπαπέ: Κάμπτεται η αντίσταση της Παρί Σεν Ζερμέν- μια «ανάσα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Η απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να πει το «ναι» στην πρόταση των 170 (+10 με τη μορφή μπόνους) εκατομμυρίων ευρώ, με τον Γάλλο να πραγματοποιεί το παιδικό του όνειρο.
 
Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού, φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του.

Ακόμη και σήμερα (27/08) αναμένονται οριστικές εξελίξεις γύρω από τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι Μαδριλένοι φαίνεται πως πλησιάζουν σε μία συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά την πρόταση ύψους 170 (+10 με τη μορφή μπόνους) εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσαν.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής, Marca, ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία πριν ξεκινούν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
 
Η σκληρή στάση του ισχυρού άνδρα των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, δείχνει να κάμπτεται, τόσο λόγω της υψηλής οικονομικά προσφοράς των «Μερένχες», όσο και λόγω της επιθυμίας του παίκτη να μεταβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.
 
Το «πράσινο φως» θεωρείται πως είναι θέμα χρόνου να δοθεί, ενώ γίνεται λόγος και για μη χρησιμοποίηση του παίκτη στα επερχόμενα παιχνίδια από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
 
Εφόσον η μετακίνηση ολοκληρωθεί, θα αποτελέσει μια μεταγραφή βγαλμένη απο την εποχή των Galacticos, που όμοια της είχε χρόνια να υλοποιήσει η Ρεάλ Μαδρίτης
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης