Football Talk

Ολυμπιακός: Αυτοί που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ολυμπιακός: Αυτοί που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ τις επόμενες μέρες.

Αρκετή δουλεία έχουν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου οι επιφορτισμένοι με την στελέχωση του ρόστερ στον Ολυμπιακό. Μπορεί το βάρος να έχει πέσει στις προσθήκες, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις. Για την ώρα σχεδόν βέβαιο θεωρείται πως δεν θα βρίσκονται στην ομάδα για τη νέα σεζόν έξι ποδοσφαιριστές.

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στο επίκεντρο με τον διεθνή Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να έχει αρκετούς θαυμαστές σε Τορίνο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον ίδιο πάντως να επιθυμεί τον επαναπατρισμό και τον Ολυμπιακό να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, σήμερα (28/08) ακούστηκε πως υπάρχει σενάριο ανταλλαγής με την Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά.

Οι προσθήκες των Λόπες και Ονιεκούρου γέμισαν τα εξτρέμ και στέλνουν δανεικό τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ώστε να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που απαιτείται για την εξέλιξη του. Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, πιο έντονο ο ΑΠΟΕΛ. Δανεικός αναμένεται να δοθεί και ο άλλος Σέρβος εξτρέμ, ο Νίκολα Τσούμιτς τον οποίο θέλουν επίσης αρκετές ομάδες, μεταξύ τους η Εστορίλ και ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, επίσης, δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και εξετάζει προσφορές από Γερμανία και Τουρκία, ενώ ο Φράνκο Σολδάνο που συνεχίζει να προπονείται στο Ρέντη και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Λατινική Αμερική.

Τέλος, σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο Γιάννης Μασούρας που πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πολωνία με την φανέλα της Γκόρνικ Ζάρμπζε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης