Football Talk

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πολύ δίκαιη η πρόκριση - με ψυχολογία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Πολύ δίκαιη η πρόκριση - με ψυχολογία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος»
O Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Ριέκα και την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ριέκα και «τσέκαρε» τη θέση του στους ομίλους του Europa Conference League

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε δηλώσεις, όπου κλήθηκε να σχολιάσει το ματς.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ήταν κάτι το οποίο το χρειαζόμασταν, το θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη περίοδος, νέο στυλ, νέα φιλοσοφία, νέα νοοτροπία, οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη και η πρόκριση για τους παίκτες, ώστε να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που πρέπει, να πιστέψουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Μια ενδεχόμενη ήττα δε θα έκανε καλό ακόμη και ανάμεσα στους παίκτες.

Επίσης, θεωρώ πως ήταν μια πολύ δίκαιη πρόκριση στους ομίλους με βάση την εικόνα μας στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Είναι πολύ θετικό που θα παίξουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League. Μπορεί να φαίνομαι λίγο υπερβολικός, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος».


Για την παρουσία των Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ δήλωσε:


«Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές συνθήκες και απαιτήσεις. Πρέπει να παλεύεις συνέχεια και να θυσιάζεις πολλά, αλλά δεν είσαι πάντα στο 100%. Σήμερα διαχεριστήκαμε πολύ καλύτερα νομίζω τα κενά μας διαστήματα. Εξελιχθήκαμε ως ομάδα σε σχέση με το ξεκίνημα. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δε θα έχουμε κενά διαστήματα. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να διαχειριζόμαστε το κάθε παιχνίδι, μιας και δε θα παίζουμε πάντα όπως πρέπει»,
ενώ για τις μεταγραφικές εξελίξεις τόνισε: «Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Μίτριτα, την απάντηση. Ελπίζω πως θα βοηθήσουν».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης