Football Talk

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον Κανέ – Την Παρασκευή (27/08) στην Ελλάδα!

Ολυμπιακός: «Έκλεισε» τον Κανέ – Την Παρασκευή (27/08) στην Ελλάδα!

Πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Μαμαντού Κανέ από τη Νέφτσι Μπακού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον 24χρονο μπακ να φέρεται πως έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Σχετικά Άρθρα

Μετά την είδηση την απόκτησης του Καρμπόβνικ για τη θέση του μπακ, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαμαντού Κανέ. Πρόκειται για τον 24χρονος χαφ που αγωνίζεται στην Νέφτσι Μπακού και είχε βρεθεί στο σχήμα της ομάδας του και στους δύο αγώνες απέναντι στους «ερυθρολεύκους» στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το συμβόλαιο του νεαρού άσου έληγε τον ερχόμενο Δεκέμβρη, με αποτέλεσμα η Νέφτσι Μπακού να μην έχει τα περιθώρια να αρνηθεί την κρούση του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να αγωνιστεί στους "ερυθρολεύκους" και αναμένεται αύριο (27/08) να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον ελληνικό σύλλογο.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί ως δανεικός ή θα παραμείνει στον Ολυμπιακό Β'. Το να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς πιάνει θέση ξένου, κάτι που ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για να εκμεταλλευτεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης