Football Talk

Ολυμπιακός: Έρχεται δανεικός ο Καρμπόβνικ!

Ολυμπιακός: Έρχεται δανεικός ο Καρμπόβνικ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του BN Sports η πλευρά του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει τη συμφωνία της Μπράιτον με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνιά με την Μπράιτον για την απόκτηση του Πολωνού μπακ, Μίχαλ Καρμπόβικ, με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας παράλληλα οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022 ύψους 5,5 με 7 εκατομμύρια ευρω. Όπως αναφέρει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο 20χρονος θα υποβληθεί σε τεστ κορονοϊου και εφόσον βγει αρνητικό αναμένεται να φτάσει αύριο (27/8) Παρασκευή στη χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για έναν ταλαντουχο ποδοσφαιρστή που μπήκε μάλιστα το 2020 στη λιστα με τα «Golden Boys». Είναι δεξιοπόδαρος ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό μπακ, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανός και ως αμυντικό χαφ. Συνεπώς θα είναι ένα πολυεργαλείο στα «χέρια» του Πέδρο Μαρτίνς.

Επιπλέον ο νεαρός Πολωνός προέρχεται από τις ακαδημίες της Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός την περασμένη σεζόν. Στη Μπράιτον μετακόμισε το 2020 έναντι 5.5 εκατομμυρίων ευρώ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης