Football Talk

Σβαμπ: «Έτοιμοι για τα 90 λεπτά και όσα χρειαστούν» (video)

Σβαμπ: «Έτοιμοι για τα 90 λεπτά και όσα χρειαστούν» (video)
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Κροατία.
Σχετικά Άρθρα
Ο Στέφαν Σβαμπ ξεχώρισε το στοιχείο που χρειάζεται αύριο (26/8) ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Ριέκα προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το αν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δημιούργησε πρόβλημα για τη ρεβάνς:

«Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, είχαμε καλύτερη απόδοση ευκαιρίες για άλλα γκολ και καλύτερο αποτέλεσμα. Με το γκολ στο τέλος και με το 1-1, το τελικό αποτέλεσμα αλλάζει τελείως την εικόνα. Η ρεβάνς ξεκινάει από το μηδέν και είμαστε στο 50-50 για την πρόκριση».

Γι’αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα για να προκριθεί:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι, ήμασταν καλά και αμυντικά. Αν καταφέρουμε να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας, νομίζω ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν υπάρχει πίεση ενόψει της ρεβάνς:

«Το 1-1 είναι λίγο καλύτερο αποτέλεσμα γι’ αυτούς, γιατί παίζουν στην έδρα τους. Με την αλλαγή του κανονισμού όμως για το εκτός έδρας γκολ και για τις δύο ομάδες είναι περίπου το ίδιο. Τώρα έχει να κάνει με το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς θα έχουμε τις δικές μας ευκαιρίες κι αν έχουμε την ίδια και καλύτερη απόδοση έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και την πρόκριση στους ομίλους».

Για τη δουλειά που έγινε αυτές τις μέρες, προκειμένου να εκμεταλλευτεί η ομάδα τις ευκαιρίες της αύριο:

«Ο προπονητής μας αναλύει πολύ καλά τον αντίπαλο. Είμαι σίγουρος ότι έχουν δει δέκα φορές τι έχει γίνει στο παιχνίδι κι έχουν δει τις αδυναμίες και τι πρέπει να κάνουμε. Εξαρτάται από εμάς, να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορεί να δημιουργήσεις 10 ευκαιρίες και να σκοράρεις στο τέλος με κόρνερ, όπως στον πρώτο αγώνα της Τούμπας, υπάρχουν και παιχνίδια που πετυχαίνεις τα γκολ που θέλεις, με 4-5 ευκαιρίες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που πρέπει και θα πετύχουμε το γκολ που πρέπει».

Για τον αγωνιστικό ρυθμό της Ριέκα και αν μπορεί να παίξει ρόλο αυτό:

«Είναι σημαντικό ότι για εμάς είναι το τέταρτο επίσημο. Στα πρώτα δύο, αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες. Σε αυτό το σημείο της σεζόν, δε χρειάζεσαι περισσότερα παιχνίδια για να βρεις ρυθμό. Εμείς παίζουμε μία φορά την εβδομάδα κι έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε πιο φρέσκοι, ενώ η Ριέκα είναι συνηθισμένη να παίζει ανά 3-4 μέρες. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε φρεσκάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα 90 λεπτά και όσα χρειαστούν, για να πάρουμε την πρόκριση».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης