Football Talk

ΑΕΚ: Η προσπάθεια για δυο μεταγραφές – Τι γίνεται με Φαλκέ, Εντσάμ, Ελίασον

ΑΕΚ: Η προσπάθεια για δυο μεταγραφές – Τι γίνεται με Φαλκέ, Εντσάμ, Ελίασον

Όλα τα τελευταία μεταγραφικά δεδομένα της ΑΕΚ – Οι επαφές για αριστερό εξτρέμ, η προσπάθεια να έρθει και ένας ακόμη μεσοεπιθετικός

Σχετικά Άρθρα

Τα μεταγραφικά δεδομένα στην ΑΕΚ μπορούν να αλλάξουν από… λεπτό σε λεπτό. Όχι από ώρα σε ώρα! Από λεπτό σε λεπτό! Είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν στην ΠΑΕ τα τελευταία 24ώρα για την τελική ευθεία της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Πάμε να εξηγήσουμε πώς έχουν αυτή τη στιγμή (αργά το απόγευμα της Τρίτης -24/8) οι τελευταίες μεταγραφικές πληροφορίες στην ομάδα.

Πρόθεση της διοίκησης και είναι αυτό που βγάζει προς τα έξω, είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που να αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Υπάρχουν δυο στόχοι και με τον έναν οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο, αλλά όχι τελικό, στάδιο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει αριστερά στην επίθεση και ο οποίος θα έρθει για να «παλέψει» να πάρει φανέλα βασικού. Αριστερό εξτρέμ, λοιπόν, η ΑΕΚ θα πάρει μέχρι τέλος Αυγούστου.  Ή αν θέλετε καλύτερη διατύπωση, παίκτη να μπορεί να παίζει και αριστερά στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, μπορεί να μην το «φωνάζουν» στην Ένωση, ωστόσο υπάρχει προοπτική να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης. Ενας μεσοεπιθετικός. Ένας παίκτης που να παίζει και 8άρι και 10άρι. Οι προτάσεις μάνατζερ πέφτουν «βροχή» καθημερινά και συνεχώς προκύπτουν ονόματα. Κανείς ωστόσο δεν είναι με τα… εισιτήρια για Αθήνα στο χέρι.

Η περίπτωση του Φαλκέ, αλλά και των Εντσάμ, Ελίασον

 
Τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ επανήλθε στην επικαιρότητα το όνομα του Ισπανού εξτρέμ της Τορίνο, Ιάγκο Φαλκέ (φωτό). Η συγκεκριμένη περίπτωση όντως έχει εξεταστεί από την ΑΕΚ από αρχές του καλοκαιριού και δεν «καίγεται», με τον μάνατζερ του παίκτη να πιέζει την Ένωση. Μάλιστα,  αυτή η υπόθεση πριν από μία εβδομάδα πάλι είχε «φουντώσει», ωστόσο απ’ την ΠΑΕ διαψεύστηκε. Και τώρα δεν επιβεβαιώνεται ότι ο Φαλκέ αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, ωστόσο, τονίζουμε ξανά δεν «καίγεται». Ο 31χρονος παίζει κυρίως ως δεξιός εξτρέμ (είναι αριστεροπόδαρος), αλλά και σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ. Κυρίως όμως δεξιά. Επειδή όμως, όπως είπαμε, πολλά μπορούν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή, δεν αποκλείεται να έχουμε εδώ αλλαγή δεδομένων και να γίνει ουσιαστική κίνηση για τον Ισπανό, αν δεν προχωρήσουν οι δυο περιπτώσεις αριστερών εξτρέμ που δουλεύει η ΑΕΚ και δεν βρεθεί άλλος σύλλογος να πάει ο παίκτης, μιας και η Τορίνο ψάχνεται να τον παραχωρήσει έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος. Εξετάζεται λοιπόν ο Φαλκέ, αλλά δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, τούτη τη στιγμή.

Σχετικά, τώρα με τους Εντσάμ και Ελίασον δύσκολα θα έχουμε ανατροπή δεδομένων. Ο πρώτος δείχνει να είναι κοντά στη Λέγκια Βαρσοβίας σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ενώ ο δεύτερος μπορεί να υπάρξει ανατροπή μόνο αν η Νιμ αλλάξει διάθεση και τον παραχωρήσει ως δανεικό με λογική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Εξέλιξη που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τούτη τη στιγμή.

 
Θοδωρής Καρβουνιάρης 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης