Football Talk

Εμπαπέ για Μέσι και Ρονάλντο: «Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους»

Εμπαπέ για Μέσι και Ρονάλντο: «Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους»

Τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αποθέωσε ο Κίλιαν Εμπαπέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Esquire.

Ασύγκριτους χαρακτήρισε τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κίλιαν Εμπαπέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική έκδοση του περιοδικού Esquire.

Επιπλέον, ο 22χρονος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε επίσης για το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του, αλλά και το γαλλικό πρωτάθλημα.

«Η Ligue 1 δεν είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα, ωστόσο θέλω και αισθάνομαι την ευθύνη να το βοηθήσω να αναπτυχθεί», τόνισε αρχικά ο Εμπαπέ και αναφέρθηκε στη συνέχεια για το καλύτερο ματς του: «Το τελευταίο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου είναι καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Βοήθησα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, πέτυχα στη δημιουργία αλλά και στην ολοκλήρωση των προσπαθειών μου και κέρδισα το 90% των μονομαχιών μου».

Παράλληλα, δεν μπήκε καν στην διαδικασία να… συγκρίνει τον εαυτό του με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξηγώντας πως: «Για να πεις ότι πας καλύτερα από τους Μέσι και Ρονάλντο, αυτό αποτελεί έλλειψη συνείδησης. Είναι ασύγκριτοι»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης