Football Talk

Γκάρι Νέβιλ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βελτιωθεί φέτος και από 2η στο πρωτάθλημα να τερματίσει... 4η!»

Γκάρι Νέβιλ: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βελτιωθεί φέτος και από 2η στο πρωτάθλημα να τερματίσει... 4η!»
Ο Γκάρι Νέβιλ προχώρησε σε μία δήλωση που προκάλεσε... σύγχυση, αναφέροντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να παρουσιαστεί βελτιωμένη τη φετινή σεζόν και από τη δεύτερη θέση της Premier League, που κατέλαβε πέρυσι, να βρεθεί στην τέταρτη!
Ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής του Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ, ερωτηθείς από τον Τζέιμι Κάραγκερ στη βραδινή εκπομπή MNF (Monday Night Football), μετά το ματς της Γουέστ Χαμ με τη Λέστερ, σχολίασε τις πιθανότητες των «κόκκινων διαβόλων» για μία καλή σεζόν. Η απάντησή του, μάλλον, προκάλεσε σύγχυση:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βελτιωθεί τη φετινή σεζόν και να τερματίσει από 2η στον βαθμολογικό πίνακα, τέταρτη!» 

Παρότι αν απομονωθεί ως έφραση προβληματίζει, είχε φροντίσει να εξηγήσει πως οι διεκδικήτριες του τίτλου στην Αγγλία έκαναν μεταγραφικά άλματα το φετινό καλοκαίρι.

«Στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι η διεκδίκηση του τίτλου. Αλλά ειλικρινά, εφόσον η Μάντσεστερ Σίτι παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ πάρουν το μέγιστο από τον Λουκάκου και τον Φαν Ντάικ αντίστοιχα, είναι σε άλλο επίπεδο».

Θέλοντας να γίνει ακόμη πιο κατανοητός, έφερε ως παράδειγμα στον Κάραγκερ τη σπουδαία -όπως χαρακτήρισε- Λίβερπουλ της σεζόν 2007-08, που διέθετε στις τάξεις της τους Τσάμπι Αλόνσο, Μασεράνο, Τζέραρντ, Φερνάντο Τόρες, αλλά δεν κατόρθωσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και κατέλαβε την τέταρτη θέση, αφού οι ανταγωνιστές της είχαν ενισχυθεί αισθητά. www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης