Football Talk

Προσωρινό «λουκέτο» στη νότια κερκίδα της Νις μετά τα επεισόδια με τη Μαρσέιγ!

Προσωρινό «λουκέτο» στη νότια κερκίδα της Νις μετά τα επεισόδια με τη Μαρσέιγ!
Η γαλλική αστυνομία με επίσημη ενημέρωσή της, σήμερα Δευτέρα (23/8), γνωστοποίησε την απόφασή της να κλείσει τη νότια κερκίδα στο "Allianz Riviera stadium", την έδρα δηλαδή της Νις, για τους τέσσερις επόμενους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου. 
Σχετικά Άρθρα

Αιτία τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1, το βράδυ της Κυριακής (22/8), όταν οπαδοί της Νις έριξαν μπουκάλι και άλλα αντικείμενα στον Ντιμίτρι Παγιέ, πριν εκείνος εκτελέσει κόρνερ. Ο μεσοεπιθετικός της Μαρσέιγ σήκωσε το μπουκάλι και το πέταξε πίσω στις κερκίδες όπου βρίσκονταν φίλοι των γηπεδούχων, γεγονός που προκάλεσε την οργή μερίδας οπαδών και ως εκ τούτου δεκάδες οπαδοί της Νις εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθούν στον Παγιέ αλλά και άλλους παίκτες της Μαρσέιγ. Ο αγώνας διεκόπη με απόφαση της διαιτητικής ομάδας.

Με δήλωσή του, ο νομάρχης της περιφέρειας στην οποία ανήκει η Νίκαια εξήγησε πως θα τοποθετηθεί περίφραξη μπροστά στην κερκίδα το συντομότερο δυνατό, για να αποφευχθεί στο μέλλον παρόμοιο δυσάρεστο περιστατικό. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης