Football Talk

Super League: Σέντρα το Σαββατοκύριακο ή νέα στροφή για αναβολή;

Super League: Σέντρα το Σαββατοκύριακο ή νέα στροφή για αναβολή;

Η Συνέλευση της Δευτέρας (23/08) θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τις ομάδες καθώς θα αποφασιστεί η έναρξη της Super League, ή η εκ νέου αναβολή της.

Σχετικά Άρθρα

Το σίριαλ της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League, παίζει για ακόμη μία χρονιά! Η προγραμματισμένη σέντρα της 21ης Αυγούστου πήρε αναβολή για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28/08-29/08), καθώς το θέμα της τηλεοπτικής στέγης δεν έχει «κλείσει» για όλες τις ομάδες.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ έχουν δώσει τα χέρια με την COSMOTE TV ενώ Παναιτωλικός, Ιωνικός, Βόλος, Λαμία και Απόλλων έχουν λάβει μια πρόταση από το κανάλι ύψους 8 εκατομμυρίων την οποία κατά πάσα πιθανότητα θα αποδεχτούν. Στον αντίποδα, Ολυμπιακός και Άρης θα στεγάζονται από τη NOVA, με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει έρθει κι εκείνος σε προφορική συμφωνία.

Τη Δευτέρα (23/08) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της λίγκας κατά την οποία θα συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα. Όπως φαίνεται όλα είναι με το μέρος των συλλόγων προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να οριστεί η έναρξη, όμως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν ενημερωθεί για το πρόγραμμα τουλάχιστον 96 ώρες νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων.

Παράλληλα, δεν υπάρχει ομοφωνία ως προς μια κεντρική τηλεοπτική διαχείριση από τη σεζόν 2023-24, κάτι που θα είναι εφικτό με τη λήξη των συμβολαίων όλων των ΠΑΕ. Συνεπώς το σενάριο για νέα αναβολή και έναρξη του πρωταθλήματος έπειτα από τις πρώτες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας (δηλ. 11/09-12/09) είναι ένα σενάριο που «παίζει» ακόμα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης