Football Talk

Μπράιτον – Γουότφορντ 2-0: Πέταξαν και πάλι οι «γλάροι» και επιστρέφουν σε εποχές... 2015!

Μπράιτον – Γουότφορντ 2-0: Πέταξαν και πάλι οι «γλάροι» και επιστρέφουν σε εποχές... 2015!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Premier League η Μπράιτον, η οποία επέστρεψε στο κατάμεστο Άμεξ, επικράτησε με 2-0 επί της Μπέρνλι και έκανε το 2x2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Το περσινό εξαιρετικό της πρόσωπο, φαίνεται πως θα συνεχίσει να επιδεικνύει στις αναμετρήσεις της και φέτος η Μπράιτον, με τους «γλάρους» να κυριαρχούν απέναντι στην Γουότφορντ και να φτάνουν εύκολα στην δεύτερη διαδοχική επικράτησή τους στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Στιβ Πότερ, μετά την ανατροπή της πρεμιέρας, και την επικράτηση με 2-1 στο Τερφ Μουρ επί της Μπέρνλι, επέλεξε να αγωνιστεί επιθετικά και στο Άμεξ, κερδίζοντας με 2-0 την Γουότφορντ, με χαρακτηριστική άνεση, χάρη στα γκολ των Ντάφι και Μοπέ.

Το κατάμεστο γήπεδο των γηπεδούχων τους έδωσε ώθηση, το προβάδισμα ήρθε στο 10’ με το πρώτο γκολ του Ντάφι με την φανέλα τους έπειτα από μία διετία, ενώ πριν από την λήξη του ημιχρόνου, ο Μοπέ «διπλασίασε» τα προσωπικά του γκολ στο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της ομάδας του.

Λίγες ήταν οι αξιόλογες στιγμές που έλαβαν χώρα στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Πότερ να διαχειρίζεται το ματς ιδανικά, έχοντας στο μυαλό της τον σκόρερ της Νιλ Μοπέ, που χτύπησε πριν από την ανάπαυλα και αντικαταστάθηκε…

Κάπως έτσι η Μπράιτον κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια και στις δύο πρώτες της αναμετρήσεις στη νέα σεζόν της Premier League, φτάνοντας σε μία τέτοιου είδους επιτυχία, ύστερα από την σεζόν 2015-16, όπου όμως αγωνιζόταν στην Championship!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης