Football Talk

Εντυπωσιακή Σίτι με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και ένα... αυτογκόλ - Το γκολ της αγωνιστικής ο Ινγκς! (video)

Εντυπωσιακή Σίτι με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και ένα... αυτογκόλ - Το γκολ της αγωνιστικής ο Ινγκς! (video)

Γκολ και θέαμα περιλάμβανε και η δεύτερη αγωνιστική της Premier League, με την Μάντσεστερ Σίτι να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, τον Τζακ Γκρίλις να σκοράρει, την Έβερτον να κάνει το δύο στα δύο, και τον Ντάνι Ινγκς να «κλέβει» την παράσταση στο Βίλα Παρκ, με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε!

Εμφατική χαρακτηρίζεται η πρώτη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην φετινή Premier League, με τη Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη, να μην καταφέρνει επί της ουσίας να προβάλλει σθεναρή αντίσταση, σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Το σκορ άνοιξε με… αυτογκόλ του Κρουλ, πράγμα που η Σίτι βιώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα 25 της χρόνια στην Premier League, ο Γκρίλις σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των «πολιτών», με μεγάλη δόση τύχης, ενώ οι Λαπόρτ, Στέρλινγκ και Μαχρέζ απλώς διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, αφήνοντας τη Νόριτς στο «μηδέν», και στις 12 διαδοχικές ήττες, πράγμα που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League (ισοφάρισε το σερί ηττών της Σάντερλαντ το 2003-04).


Tην ίδια ώρα εντυπωσιακή ήταν η εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λιντς και Έβερτον, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα, συνεχίζοντας την παράδοση που τους διέπει στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους.

Το σκορ άνοιξε ο Κάλβερτ Λιούιν στο 30ο λεπτό, με το πρώτο πέναλτι-γκολ του με την φανέλα των «ζαχαρωτών», φτάνοντας τα 55 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, η Λιντς ισοφάρισε με το 20ο γκολ του Κλιχ με την φανέλα της (κανένα ματς ισόπαλο από αυτά), και απέσπασε ένα θετικό αποτέλεσμα, ισοφαρίζοντας για δεύτερη φορά το προβάδισμα των «μπλε», χάρη στον Ραφίνια.


Απεναντίας, στο «Βίλα Παρκ» η αναμέτρηση μπορεί να μην χαρακτηρίστηκε από το θέαμα που προσέφερε στο κοινό των Βίλανς, αλλά το εκπληκτικό γκολ του Ινγκς ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους, απέναντι στη Νιούκαστλ, που ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς της σεζόν.


Η πρώτη νίκη στην την μετά… Γκρίλις εποχή για την ομάδα του Ντιν Σμιθ επιβεβαιώθηκε με το γκολ του Ελ Γκάζι (2-0), ενώ οι «καρακάξες» έμειναν ικανοποιημένοι αποκλειστικά με το επίσημο ντεμπούτο του Τζο Γουίλοκ ως ποδοσφαιριστή της ομάδας με κανονική μεταγραφή.

Τέλος, στο «μηδέν» κόλλησαν οι Κρίσταλ Πάλας και Μπρέντφορντ, καταγράφοντας την πρώτη «λευκή» ισοπαλία της χρονιάς, με τους φιλοξενούμενους να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς μετρούν ήδη τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς της επιστροφής τους, έπειτα από 74 χρόνια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των τέσσαρων αναμετρήσεων της Premier League:

Άστον Βίλα – Νιούκαστλ 2-0

Κρίσταλ Πάλας – Μπρέντφορντ 0-0

Λιντς – Έβερτον 2-2

Μάντσεστερ Σίτι – Νόριτς 5-0

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης