Football Talk

ΑΕΚ: Αυτοί που δεν υπολογίζονται και οι… μπαλαντέρ

ΑΕΚ: Αυτοί που δεν υπολογίζονται και οι… μπαλαντέρ
Η αποστολή της ΑΕΚ Β’ που θα πάει στην Πορταριά έχει απουσίες – Τα δεδομένα για Λόπες, Σιμάο, Νταντσένκο και Καρακλάιτς.

Η ΑΕΚ Β’ τη Δευτέρα θα πάει στην Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από την αποστολή υπάρχουν κάποιες απουσίες. Πάμε να δούμε τι συμβαίνει με αυτές: Ο Καρακλάιτς τελικά ήρθε στην ΑΕΚ πέρυσι και δεν καταφέραμε να τον δούμε ποτέ! Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε ως ταλέντο, δεν έπιασε στην πρώτη ομάδα, πήγε δανεικός πέρυσι στην πατρίδα του, επέστρεψε το καλοκαίρι και εκεί που είχε ανακοινωθεί ότι θα ανήκει στην ΑΕΚ Β τελικά «κόβεται» και  από εκεί. Ο Καρακλάιτς έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα και δεν υπολογίζεται ούτε για τη δεύτερη ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Γιούσης είναι στην Ολλανδία και δοκιμάζεται από τη Μάαστριχτ. Αν πείσει τους Ολλανδούς τότε θα παραχωρηθεί από την ΑΕΚ. Επίσης, οι Ραντόνια, Παρράς και Ρουκουνάκης που προορίζονται για την ΑΕΚ Β παραμένουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδες, καθώς δεν κρίνεται σκόπιμο να κάνουν δυο προετοιμασίες.

Είναι πιθανό οι συγκεκριμένοι παίκτες να ανεβοκατεβαίνουν ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Να είναι δηλαδή… μπαλαντέρ.

Σχετικά τώρα με τους Λόπες, Νταντσένκο και Σιμάο οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για την αποδέσμευσή τους. Για τους δυο πρώτους συνεχίζονται οι επαφές με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή τους, ενώ για τον Πορτογάλο δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή.  

Θ. Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης