Football Talk

Κούρτιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και θα προκριθούμε»!

Κούρτιτς: «Ήμασταν καλύτεροι και θα προκριθούμε»!

Αισιόδοξος για την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Κροατία, εμφανίστηκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος επισήμανε πως ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση μακριά από την έδρα του και να αποτελέσει την πρώτη ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει στους ομίλους του UEFA Conference League.

Σχετικά Άρθρα

Σε ανάλογο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του προπονητή του, κινήθηκε και η τοποθέτηση του νέου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προκριθεί, ούσα φανερά καλύτερη από την Ριέκα στην πρώτη «μάχη» τους στην Τούμπα.

Αναλυτικά τόνισε:

Για το αποτέλεσμα και αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Συνολικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο. Δημιουργήσαμε φάσεις, έτσι όπως πήγε θα πρέπει να πάμε για τη νίκη στην Κροατία, αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση: «Σήμερα δημιουργούσαμε, δημιουργούσαμε συνεχώς φάσεις. Είχαμε κατοχή, φάσεις, ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ. Να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, να έχουμε θέληση και θα πάμε να γυρίσουμε με την πρόκριση».

Για το πόσο έτοιμος νιώθει πλέον στο περιβάλλον της νέας του ομάδας: «Νιώθω συνεχώς καλύτερα. Με βοηθούν οι συμπαίκτες μου. Δουλεύω καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Έχω καλή επικοινωνία, προσαρμόστηκα γρήγορα με τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλω να είμαι πολύ καλύτερος στο επόμενο παιχνίδι για να περάσει η ομάδα μας στους ομίλους του Conference League».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης