Football Talk

Επιβεβαιώθηκε το αδιέξοδο στην Super League: Δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση

Επιβεβαιώθηκε το αδιέξοδο στην Super League: Δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια να βρεθεί λύση -έστω την ύστατη ώρα- για την Super League, καθώς με... ισοπαλία 7-7 δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης.
«Ναυάγιο» είχαμε και στη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (19/8), αναφορικά με τα θέματα της προκήρυξης του πρωταθλήματος και τις καταστατικές αλλαγές ώστε να υπάρχει κεντρική διαχείριση για τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League.

Στην ψηφοφορία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, το αποτέλεσμα ήταν η αναμενόμενη ισοπαλία 7-7. Από τη μία οι ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, ΟΦΗ, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα και από την άλλη οι τηλεοπτικά... άστεγοι Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Βόλος, Λαμία και ο ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ που έχουν συμβόλαιο και δεν θέλουν κεντρική διαχείριση, αποχώρησαν και έτσι η ψηφοφορία δεν έγινε ποτέ αφού δεν υπήρχε η προβλεπόμενη απαρτία.

Όλα πλέον θα κριθούν την ερχόμενη Δευτέρα στη νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση που έχει προκηρυχθεί εκεί όπου θα φανεί αν η πρεμιέρα θα γίνει το διήμερο 28-29/8 ή θα οδηγηθεί σε αναβολή για το διήμερο 11-12/9, εξέλιξη που θα αποτελεί φιάσκο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης