Football Talk

Ζλάταν: «Ο Μέσι τρεις φορές καλύτερος του Νεϊμάρ»!

Ζλάταν: «Ο Μέσι τρεις φορές καλύτερος του Νεϊμάρ»!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε για τη μεταγραφή του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν και το γεγονός πως ο Μέσι δεν δέχτηκε να πάρει το νούμερο «10» από το Νεϊμάρ

Σχετικά Άρθρα

Ο Λιονέλ Μέσι από τη στιγμή που πραγματοποίησε το βήμα της… Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, γνώριζε πως θα πρέπει να αποχωριστεί τη φανέλα με το «10», η οποία ανήκει στο Νεϊμάρ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος, πρότεινε να παραχωρήσει τον αριθμό του στον Μέσι, με τον Αργεντίνο σταρ να καταλήγει στην επιλογή του «30», αρνούμενος να πάρει από το Νεϊμάρ το νούμερό του.

Το γεγονός αυτό, κλήθηκε να σχολιάσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Μέσι, ενώ δήλωσε πως αυτή η κίνηση τον καθιστά τρεις φορές καλύτερο από τον συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα και την Παρί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Νομίζω έκανε το σωστό πράγμα με το νούμερο στη φανέλα του. Αυτό δείχνει ότι είναι τρεις φορές καλύτερος του Νεϊμάρ. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν υπέγραψε τον Μέσι, αλλά το αντίθετο. Ο Λιονέλ υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Απλά δείτε αυτά που έχει πετύχει ο Μέσι στην καριέρα του και μετά μπορεί να κάνετε τη σύγκριση. Ο Λίο είναι 10 φορές μεγαλύτερος από αυτήν την ομάδα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης