Football Talk

Κασάνο για Ζορζίνιο: «Θεωρεί έγκλημα το να μην καταλήξει η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι»!

Κασάνο για Ζορζίνιο: «Θεωρεί έγκλημα το να μην καταλήξει η Χρυσή Μπάλα στον Μέσι»!

Ο Αντόνιο Κασάνο μίλησε για τη συζήτηση που είχε με τον Ζορζίνιο, στην οποία παραδέχτηκε πως η «Χρυσή Μπάλα» πρέπει να καταλήξει στον Μέσι, διαφορετικά θα είναι… έγκλημα.

Ο Ζορζίνιο αποτέλεσε πολύ βασικό παράγοντα στις κατακτήσεις που μέτρησε την προηγούμενη σεζόν τόσο σε επίπεδο συλλόγου, όσο και με την Εθνική Ιταλίας.

Ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία… κορυφής για το φετινό EURO και το τρόπαιο της Ιταλίας με την «δαιμόνια» δημιουργία του, ενώ έφτασε και σε ένα τίτλο Champions League με την Τσέλσι, λίγο νωρίτερα.

Πιο πρόσφατα, κατέγραψε ακόμη μία πρωτιά με τους «Μπλε» και την κατάκτηση Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Ωστόσο, ο ίδιος ακόμη και τώρα δεν νιώθει ότι θα είναι δίκαιο η «Χρυσή Μπάλα» να καταλήξει σε εκείνον και όχι τον Μέσι.

Ο Αντόνιο Κασάνο που συνομίλησε μαζί του αποκάλυψε τα λόγια του:

«Θυμάστε όταν είπα ότι κάθε δημοσιογράφος που ψήφισε τον Ζορζίνιο για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια; Λοιπόν, ήμουν στη Φορμεντέρα με την οικογένειά μου και κάποια στιγμή ένιωσα ένα άγγιγμα. "Αντόνιο, είσαι υπέροχος" άκουσα χαρακτηριστικά εκείνη τη στιγμή.

Γύρισα να δω ποιος ήταν, έβγαλε τα γυαλιά και τη μάσκα του και ήταν ο Ζορζίνιο! Τον ρώτησα, αν θα θεωρήσει σκάνδαλο αν του δώσουν την Χρυσή Μπάλα και δεν την πάρει ο Μέσι. Μου απάντησε ότι συμφωνεί απόλυτα μαζί μου, λέγοντας πως ο Μέσι πρέπει πάντα να κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Τώρα θαυμάζω τον Ζορζίνιο ακόμη περισσότερο. Μιλούσαμε ώρες, είναι ένας εξαιρετικός τύπος, πολύ έξυπνος, ταπεινός και ευγενικός», δήλωσε ο Ιταλός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης