Football Talk

Ολυμπιακός: Προς Πορτογαλία ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ολυμπιακός: Προς Πορτογαλία ο Ρούμπεν Σεμέδο
Από τη στιγμή που ναυαγεί η περίπτωση μεταγραφής του Πορτογάλου αμυντικού στη Γουλβς, η πατρίδα του αποτελεί το νούμερο 1 προορισμό.
Σχετικά Άρθρα
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να εξασφαλίσει την άδεια εργασίας στην Αγγλία ο Ρούμπεν Σεμέδο. Συνέπεια αυτού είναι να ναυαγεί η μετακόμισή του προς την Premier League και τη Γουλβς, αν και οι Άγγλοι ιθύνοντες είναι πάντα αισιόδοξοι ότι την τελευταία στιγμή θα γυρίσουν τον τροχό και ο Σεμέδο θα μπορεί να γίνει κάτοικος του Νησιού.

Από τη στιγμή που, αν όντως δεν προχωρήσει η μεταγραφή του στη Γουλβς, δεν τίθεται θέμα παραμονής του στον Ολυμπιακό, ο Σεμέδο φέρεται να εξετάζει τις προτάσεις που έχει από την πατρίδα του. Ο 27χρονος «βλέπει» την εναλλακτική αυτή λύση, ως μία καλή, ενδιάμεση, στάση μέχρι να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά θέματα και ίσως να συνεχίσει από τη νέα σεζόν στην Premier League.

Αναφορικά με τις ομάδες της Πορτογαλίας, η Πόρτο είναι πάντα μία ενδιαφερόμενη, μιας και τον Ιούνιο βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των «Δράκων» ο υψηλόσωμος αμυντικός. Τώρα, όμως, τον πρώτο λόγο φέρεται να έχουν Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης