Football Talk

Europa League, Σέλτικ – Άλκμααρ 2-0: Ήττα για τους Ολλανδούς στη Γλασκώβη – Βασικός ο Παυλίδης (video)

Europa League, Σέλτικ – Άλκμααρ 2-0: Ήττα για τους Ολλανδούς στη Γλασκώβη – Βασικός ο Παυλίδης (video)

Με 2-0 ηττήθηκε η Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου από τη Σέλτικ, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους ματς για τα Play Off του Europa League.

Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Europa League απέχει η Σέλτικ.

Οι «κέλτες» επικράτησαν με το «καθαρό» 2-0 εντός έδρας της Άλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη (σ.σ. αγωνίστηκε βασικός για 80 λεπτά) και Παντελή Χατζηδιάκου (σ.σ. έμεινε στον πάγκο) και έτσι θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία με ένα σπουδαίο υπέρ τους αποτέλεσμα. κόντρα στην Άλκμααρ.

Το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου και του Βασίλης Μπάρκα, «χτύπησε» νωρίς και στα δύο ημίχρονα. Πρωταγωνιστής ο Ιάπωνας Φουρουχάσι, ο οποίος άνοιξε το σκορ με υπέροχη προβολή στο 12' κι έβγαλε την ασίστ στο 61' για το 2-0 του Φόρεστ.

Ο Έλληνας κίπερ έμεινε στον πάγκο, με τον Τζο Χαρτ να ξεκινά βασικός.


Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου): Χαρτ, Ράλσον, Στάρφλετ, Γουελς, Τέιλορ, Τέρνμπουλ (88’ Σόρο), Ρόγκιτς (75’ ΜακΚάρθι), ΜκΡέγκορ, Φόρεστ, Φουρουχάρι (75’ Μοντογκόμερι), Αμπάμπα (58’ Εντουάρντ).

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν): Βέρχουλστ, Όστινγκ, Μάρτινς, Λέτσχερτ, Σουγκαβάρα, Ντε Βιτ, Κόπμεϊνερς, Μίντσγιο (71’ Κλάσι), Γκούντμουνσον (72’ Έβγεν), Παυλίδης (80’ Ποκού), Αμπουκλάλ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης