Football Talk

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε τι μεταγραφές χρειαζόμαστε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τη Ριέκα»!

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε τι μεταγραφές χρειαζόμαστε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με τη Ριέκα»!

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για τον αγώνα απέναντι στη Ριέκα (19/08, 21:00), στάθηκε στις μεταγραφικές ενισχύσεις που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε το σήμα…νίκης για την ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τη Ριέκα στη Τούμπα προκειμένου να πάρει το προβάδισμα νίκης στα play off του Europa Conference League και ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά», Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μίλησε, μεταξύ άλλων και για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενόψει της σεζόν, όσο και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για τους Κρέσπο και Ντόουγκλας και τη μη συμμετοχή τους στα παιχνίδια με Ριέκα :«Και οι δύο είναι στη λίστα της ομάδας. Υπάρχει μια διαφορά, αφού ο Άνχελ ήταν έξω για μικρότερο χρονικό διάστημα και είναι πιο έτοιμος. Ο Ντόουγκλας ήταν για περισσότερο διάστημα εκτός. Παρόλα αυτά έχει δουλέψει καλά για αυτό τον δηλώσαμε στη λίστα, ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος για να μας δώσει λύσεις».

Το παιχνίδι της Ριέκα: «Δεν ξέρω τι να πω, ίσως για αυτούς να είναι πρόβλημα. Από την πλευρά μας αναλύουμε τον αντίπαλο, τον τρόπο παιχνιδιού γιατί αυτό δεν αλλάζει. Ακόμα κι αν αλλάζουν τους παίκτες η φιλοσοφία τους δεν αλλάζει. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και να εκμεταλλευτούμε από την ανάλυση, ότι μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Παρόλα αυτά οι αλλαγές είναι φυσιολογικές, αφού παίζει κάθε τρεις μέρες και μπορεί να φέρνει νέους ποδοσφαιριστές από τον πάγκο».

Για το μεταγραφικό πλάνο μετά την πώληση Τζόλη: «Σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι, και μετά για το επόμενο στην Κροατία. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας για την επόμενη σεζόν. Ξέρουμε όλοι το τι χρειαζόμαστε, παρόλα αυτά πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στην αυριανή αναμέτρηση και να μην υπάρχει αρνητικό. Αν θέλετε ένα σχόλιο για τον Τζόλη, ήταν η τέλεια στιγμή να πωληθεί. Μιλάμε για το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την παράταση της πρεμιέρας: «Όποιος βρίσκεται σε μια ομάδα, θέλει να παίζει. Εμείς θέλουμε να παίξουμε. Αλλά πρέπει να σκεφτούμε και τις ελληνικές ομάδες που πρέπει να επιβιώσουν οικονομικά. Να τους δοθεί η οικονομική δυνατότητα για να μην υπάρχει η πιθανότητα να τα παρατήσει στη μέση του πρωταθλήματος, φανταστείτε να υπάρχουν δύο. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουν τη δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να συμμετάσχουν. Δεν είναι ένα θέμα που με αφορά απόλυτα, αλλά έχω εμπειρία και μπορώ να πω την γνώμη μου. Σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχει η κεντρική διαχείριση, και όλες οι ομάδες έχουν εξασφαλισμένα χρήματα. Θα πρέπει να τους βοηθήσουμε».

Για Ολιβέιρα και φορ: «Κάθε στιγμή στο ποδόσφαιρο προκύπτουν τέτοιες καταστάσεις, δεν είναι ευχάριστες αλλά συμβαίνουν. Σαν προπονητής προσπαθώ να δώσω την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές, να περαστεί το μήνυμα. Θεωρώ πως αυτό το καταφέρνουμε και οι παίκτες το αντιλαμβάνονται. Ο Σφιντέρσκι είναι βασικός ποδοσφαιριστής, είχε κάποια ζητήματα, αλλά τώρα επανέρχεται και είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο καθένας θα πρέπει να υποστηρίξει κάθε συμπαίκτη τους και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να θυσιαστούν και να παλέψουν για το αποτέλεσμα. Είδαμε πολλές ομάδες που παίζανε με πλάνο ανάγκης, που έπαιζαν σε αυτές τις θέσεις με δύο επιτελικούς ποδοσφαιριστές, θα δούμε αναλόγως με τον αντίπαλο».

Για το τι θα αλλάξει από τις αναμετρήσεις με την Μποέμιανς: «Οι απαιτήσεις μου εκπληρώθηκαν κόντρα στη Μποέμιαν, προκριθήκαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια. Η ομάδα αντέδρασε καλά. Η δουλειά βρίσκεται ακόμα στην αρχή της. Παρατηρώ ότι όλοι παλεύουν και προσπαθούν για να είναι μέρος μιας νικήτριας ομάδας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης